Спектакл за почетак 2015.: Звезда - Реал!

Тешко да би могао да се замисли бољи почетак Топ 16 фазе Евролиге за навијаче Црвене звезде Телеком: другог дана нове године у београдску Комбанк арену долази славни Реал Мадрид.

Кошарка 01.01.2015 | 19:40
Спектакл за почетак 2015.: Звезда - Реал!

Можда и први фаворит за освајање титуле стиже у српску престоницу - тим који је прошле сезоне изгубио евролигашко финале и сигурно то није заборавио.

Занимљив је податак да су изабраници Пабла Ласа и прошле године такмичење у Топ 16 фази почели у Београду, победивши тада екипу Партизан.

Оно што црвено-бели, који ће свакако моћи да рачунају на велику подршку са трибина Арене, не смеју да дозволе себи је да се упусте у јурњаву са "краљевићима". Јер, ко се упусти у јурњаву са играчима као што су Љуљ, Фернандес и Керол, тешко да ће дуго издржати дуго у том ритму.

Београдски клуб је већ начинио успех самим уласком међу 16 најбољих тимова Европе. Добра страна оваквог "дебија" што притисак практично и не постоји и што, бар када се реално сагледавају ствари, Звезда и нема шта да изгуби против скупо плаћених Реалових асова. Али, ако проради двојац Маркус Вилијамс – Боби Марјановић, ако се капитен Митровић разигра као што уме, ако Јака подигне публику на ногу као што то воли да ради, ако се прикључе и остали...

... све је могуће у црвено-белој Арени.

Коментари / 0

Оставите коментар