Spektakl za početak 2015.: Zvezda - Real!

Teško da bi mogao da se zamisli bolji početak Top 16 faze Evrolige za navijače Crvene zvezde Telekom: drugog dana nove godine u beogradsku Kombank arenu dolazi slavni Real Madrid.

Košarka 01.01.2015 | 19:40
Spektakl za početak 2015.: Zvezda - Real!

Možda i prvi favorit za osvajanje titule stiže u srpsku prestonicu - tim koji je prošle sezone izgubio evroligaško finale i sigurno to nije zaboravio.

Zanimljiv je podatak da su izabranici Pabla Lasa i prošle godine takmičenje u Top 16 fazi počeli u Beogradu, pobedivši tada ekipu Partizan.

Ono što crveno-beli, koji će svakako moći da računaju na veliku podršku sa tribina Arene, ne smeju da dozvole sebi je da se upuste u jurnjavu sa "kraljevićima". Jer, ko se upusti u jurnjavu sa igračima kao što su Ljulj, Fernandes i Kerol, teško da će dugo izdržati dugo u tom ritmu.

Beogradski klub je već načinio uspeh samim ulaskom među 16 najboljih timova Evrope. Dobra strana ovakvog "debija" što pritisak praktično i ne postoji i što, bar kada se realno sagledavaju stvari, Zvezda i nema šta da izgubi protiv skupo plaćenih Realovih asova. Ali, ako proradi dvojac Markus Vilijams – Bobi Marjanović, ako se kapiten Mitrović razigra kao što ume, ako Jaka podigne publiku na nogu kao što to voli da radi, ako se priključe i ostali...

... sve je moguće u crveno-beloj Areni.

Komentari / 0

Ostavite komentar