Лампард остаје - у Њујорку бијесни!

Навијачи Њујорка љути на свог фудбалера јер је одлучио да остане у Манчестер ситију на позајмици до краја сезоне.

Фудбал 01.01.2015 | 17:00
Лампард остаје - у Њујорку бијесни!

Навијачи Њујорк ситија бесни суна фудбалера Френка Лампарда, који је одлучио да остане на позајмициу Манчестер ситију до краја сезоне, пренели су британскимедији.

Лампард (36) је летос потписао за Њујорк сити, пошто управа Челсија није желела да му понуди нови уговор, али је одмах отишао нашестомесечу позајмицу у Манчестер сити.

Управе Манчестер ситија и Њујорк ситија, чији је власник конзорцијум из Абу Дабија, договориле су се да 36-годишњи бивши енглески репрезентативац остане у енглеском клубу до краја сезоне у Премијер лиги. Он ће тако пропустити прва три месеца такмичења у америчкој МЛС лиги.

Навијачи Њујорк ситија јавно су осудили одлуку Лампарда да остане уСитију.

"Многи навијачи су одлучили да подрже клуб, купили су сезонскеулазнице и клупска обележја, под утиском да ће Френк Лампард игратиза Њујорк сити, а не за Манчестер сити", наводи се у писму навијачаамеричког клуба.

"Многи од тих навијача су са правом бесни због Лампарда и подржавамо сваки вид протеста који изражава незадовољство због његове одлуке. Одбацујемо сугестије да је Њујорк сити на сваки начин подређен Манчестер ситију, без озбира на њихов извор и разочарани смо што власници одају такав утисак", пише у писму.

Лампард је ове сезоне одиграо 17 утакмица за Манчестер сити ипостигао шест голова.

Управа Њујорк ситија признала је да не зна када ће се Лампардвратити у клуб.

"Тачан датум његовог повратка биће познат како буду одмицалеенглеска и америчка лига. Обе стране ће бити у сталном контакту,како би пронашле најбоље решење за све", наводи се у саопштењу

Коментари / 0

Оставите коментар