Lampard ostaje - u Njujorku bijesni!

Navijači Njujorka ljuti na svog fudbalera jer je odlučio da ostane u Mančester sitiju na pozajmici do kraja sezone.

Fudbal 01.01.2015 | 17:00
Lampard ostaje - u Njujorku bijesni!

Navijači Njujork sitija besni suna fudbalera Frenka Lamparda, koji je odlučio da ostane na pozajmiciu Mančester sitiju do kraja sezone, preneli su britanskimediji.

Lampard (36) je letos potpisao za Njujork siti, pošto uprava Čelsija nije želela da mu ponudi novi ugovor, ali je odmah otišao našestomeseču pozajmicu u Mančester siti.

Uprave Mančester sitija i Njujork sitija, čiji je vlasnik konzorcijum iz Abu Dabija, dogovorile su se da 36-godišnji bivši engleski reprezentativac ostane u engleskom klubu do kraja sezone u Premijer ligi. On će tako propustiti prva tri meseca takmičenja u američkoj MLS ligi.

Navijači Njujork sitija javno su osudili odluku Lamparda da ostane uSitiju.

"Mnogi navijači su odlučili da podrže klub, kupili su sezonskeulaznice i klupska obeležja, pod utiskom da će Frenk Lampard igratiza Njujork siti, a ne za Mančester siti", navodi se u pismu navijačaameričkog kluba.

"Mnogi od tih navijača su sa pravom besni zbog Lamparda i podržavamo svaki vid protesta koji izražava nezadovoljstvo zbog njegove odluke. Odbacujemo sugestije da je Njujork siti na svaki način podređen Mančester sitiju, bez ozbira na njihov izvor i razočarani smo što vlasnici odaju takav utisak", piše u pismu.

Lampard je ove sezone odigrao 17 utakmica za Mančester siti ipostigao šest golova.

Uprava Njujork sitija priznala je da ne zna kada će se Lampardvratiti u klub.

"Tačan datum njegovog povratka biće poznat kako budu odmicaleengleska i američka liga. Obe strane će biti u stalnom kontaktu,kako bi pronašle najbolje rešenje za sve", navodi se u saopštenju

Komentari / 0

Ostavite komentar