Три напада на полицију у Бањалуци

На подручју ЦЈБ Бањалука током новогодишње ноћи забиљежена су три кривична дјела напада на полицију, јавни ред и мир нарушен је пет пута, а евидентирано је и шест саобраћајних незгода у којима је једна особа лакше повријеђена.

Република Српска 01.01.2015 | 15:43
Три напада на полицију у Бањалуци

Портпарол Центра јавне безбједности Бањалука Марија Маркановић истакла је да су кривична дјела напад на полицију починила у Бањалуци три алкохолисана лица.

Ноћас у 2.30 часова испред ноћног клуба "Тамарис" двадесетједногодишњи Бањалучанин чији су иницијали М.Ч. у алкохолисаном стању вербално је, а потом и физички напао полицајца, након чега су заједно пали на залеђену површину.

Полицајац је у овом паду задобио расјекотину на глави.

Повријеђени полицајац и ухапшени М.Ч. превезени су у Универзитетску болницу - Клинички центар Бањалука, гдје им је указана љекарска помоћ.

Осим М.Ч, ухапшена је и дјевојка чији су иницијали Ј.В. (20), док је треће лице побјегло, а о свему је обавијештено бањалучко Окружно тужилаштво.

Срна незванично сазнаје да су ухапшени Милан Чолић и Јелена Вулић.

Маркановићева је нагласила да су, због алкохола у организму, ухапшена и по два лица на подручју Шипова и Градишке.

Током новогодишње ноћи евидентирано је и шест саобраћајних незгода, пет на подручју града Бањалука само са материјалном штетом и једна на подручју Лакташа у којој је једно лице лакше повријеђено.

Коментари / 0

Оставите коментар