Tri napada na policiju u Banjaluci

Na području CJB Banjaluka tokom novogodišnje noći zabilježena su tri krivična djela napada na policiju, javni red i mir narušen je pet puta, a evidentirano je i šest saobraćajnih nezgoda u kojima je jedna osoba lakše povrijeđena.

Republika Srpska 01.01.2015 | 15:43
Tri napada na policiju u Banjaluci

Portparol Centra javne bezbjednosti Banjaluka Marija Markanović istakla je da su krivična djela napad na policiju počinila u Banjaluci tri alkoholisana lica.

Noćas u 2.30 časova ispred noćnog kluba "Tamaris" dvadesetjednogodišnji Banjalučanin čiji su inicijali M.Č. u alkoholisanom stanju verbalno je, a potom i fizički napao policajca, nakon čega su zajedno pali na zaleđenu površinu.

Policajac je u ovom padu zadobio rasjekotinu na glavi.

Povrijeđeni policajac i uhapšeni M.Č. prevezeni su u Univerzitetsku bolnicu - Klinički centar Banjaluka, gdje im je ukazana ljekarska pomoć.

Osim M.Č, uhapšena je i djevojka čiji su inicijali J.V. (20), dok je treće lice pobjeglo, a o svemu je obaviješteno banjalučko Okružno tužilaštvo.

Srna nezvanično saznaje da su uhapšeni Milan Čolić i Jelena Vulić.

Markanovićeva je naglasila da su, zbog alkohola u organizmu, uhapšena i po dva lica na području Šipova i Gradiške.

Tokom novogodišnje noći evidentirano je i šest saobraćajnih nezgoda, pet na području grada Banjaluka samo sa materijalnom štetom i jedna na području Laktaša u kojoj je jedno lice lakše povrijeđeno.

Komentari / 0

Ostavite komentar