Вјерујете ли - Сити не доводи никога?!

"Тешко ћемо пребродити јануар...", каже Пелегрини, али не најављује појачања.

Фудбал 01.01.2015 | 15:21
Вјерујете ли - Сити не доводи никога?!

Менаџер фудбалера Манчестер ситија Мануел Пелегрини рекао је данас да се клуб у зимском прелазном року неће појачавати због финансијских ограничења.

"Не мислим да ћемо куповати играче ове зиме. Имамо ограничења у трошењу новца", рекао је Пелегрини, а преноси портал Гоал.цом.

Крајем прошле недеље Пелегрини је казао да због великог броја повреда нападача Ситија у клуб жели да доведе хрватског играча Марија Манџукића. Због повреда с терена одсуствују нападачи Серхио Агуеро и Един Џеко док се Стеван Јоветић тек опоравио.

Крајем јануара екипу ће због наступа на Афричком купу нација напустити Јаја Туре, док би Френк Лампард требало да се врати с позајмице у свој матични клуб Њујорк, а српски денфанзивац Матија Настасић и везни фудбалер Скот Синклер имају понуде других клубова и њихови трансфери су све изгледнији.

"Тешко ћемо пребродити јануар... Туре одлази сигурно и зато сада чекам одлуку Лампарда. Надам се да ће остати до краја сезоне", рекао је Пелегрини.

Он је изразио наду да ће екипа 2015. годину почети победом.

"Надам се да ћемо 2015. почети победом. Прошла година је била успешна, у следећих пет месеци морамо још показати напредак како бисмо одбранили наслов", казао је Пелегрини.

Сити ће сутра на свом стадиону од 16.00 у 20. колу Премијер лиге дочекати Сандерленд.

Коментари / 0

Оставите коментар