Vjerujete li - Siti ne dovodi nikoga?!

"Teško ćemo prebroditi januar...", kaže Pelegrini, ali ne najavljuje pojačanja.

Fudbal 01.01.2015 | 15:21
Vjerujete li - Siti ne dovodi nikoga?!

Menadžer fudbalera Mančester sitija Manuel Pelegrini rekao je danas da se klub u zimskom prelaznom roku neće pojačavati zbog finansijskih ograničenja.

"Ne mislim da ćemo kupovati igrače ove zime. Imamo ograničenja u trošenju novca", rekao je Pelegrini, a prenosi portal Goal.com.

Krajem prošle nedelje Pelegrini je kazao da zbog velikog broja povreda napadača Sitija u klub želi da dovede hrvatskog igrača Marija Mandžukića. Zbog povreda s terena odsustvuju napadači Serhio Aguero i Edin Džeko dok se Stevan Jovetić tek oporavio.

Krajem januara ekipu će zbog nastupa na Afričkom kupu nacija napustiti Jaja Ture, dok bi Frenk Lampard trebalo da se vrati s pozajmice u svoj matični klub Njujork, a srpski denfanzivac Matija Nastasić i vezni fudbaler Skot Sinkler imaju ponude drugih klubova i njihovi transferi su sve izgledniji.

"Teško ćemo prebroditi januar... Ture odlazi sigurno i zato sada čekam odluku Lamparda. Nadam se da će ostati do kraja sezone", rekao je Pelegrini.

On je izrazio nadu da će ekipa 2015. godinu početi pobedom.

"Nadam se da ćemo 2015. početi pobedom. Prošla godina je bila uspešna, u sledećih pet meseci moramo još pokazati napredak kako bismo odbranili naslov", kazao je Pelegrini.

Siti će sutra na svom stadionu od 16.00 u 20. kolu Premijer lige dočekati Sanderlend.

Komentari / 0

Ostavite komentar