Најгорих 11 Премијер лиге...!

Популарни фудбалски портал Гоал.цом је одабрао најлошију поставу ове сезоне у Премијер лиги. Доминирају играчи Ливерпула, а Хал Сити се бори из све снаге да их сустигне...

Фудбал 31.12.2014 | 23:01
Најгорих 11 Премијер лиге...!

Голман - Симон Мињоле

Да бисте се уверили колико је Ливерпулов гоман био лош ове сезоне, требало би да упитате неког од озлојеђених навијача Редса шта мисли о њему. Но, ако погледамо из реалне перспективе, Мињолеу се може донекле погледати кроз прсте јер Ливерпул игра очајну одбрану.

Десни бек - Кајл Нотон

Тотенхемов дефанзивац је на девет утакмица ове сезоне направио свега једну грешку која водила голу противника па није баш најјасније због чега на сајту Гоал.цом сматрају да је Нотон најлошији десни бек Премијер лиге.

Штопер - Мајк Вилијамсон

Тридесетједногодишњи штопер Сврака је као и Нотон имао сасвим просечну сезону. Мало је заказао када су у питању константне партије на нивоу, али свега једна грешка која је уследила голу и чак 83% успешности паса, нису толико лоши.

Штопер - Дејан Ловрен

Можда и најлошији појединац, ове сезоне разочаравајућег Ливерпула, утицао је директно на чак шест голова противника ове сезоне! Роџерс је целе полусезоне давао шансу хрватском репрезентативцу, а Хрват би се редовно „одужио” катастрофалном партијом.

Леви бек - Пол Кончески

Стамени леви бек Лестера, није више тако упечатљив као некада док је носио дрес Чарлтона, Вест Хема или Фулама. Није више тако снажан, а ни брз, па иако није толико грешио, често су га модерна десна крила Премијер лиге, остављала у прашини.

Задњи везни - Матју Фламини

Вечити сапутник Арсена Венгера. Навијачима Арсенала се дигне коса на глави сваки пут када помисле на омаленог ратника из Француске, који иако увек игра са, чини се, више од својих могућности, једноставно нема квалитет који од њега захтева тим са Емирејтса.

Офанзивни везни - Гастон Рамирез

Рамирез је требало да буде окосница Хал Ситија ове сезоне, главни мотор свих офанзивних акција, плејмејкер и душа тима, а није успео да буде ништа од тога. За читаву сезону је успео да направи свега једну шест шанси за своје саиграче, а у листу стрелаца се уписао само једном.

Десно крило - Шарл Н’Зогбија

Био је и остао једна од највећих нада Њукасла. Пет сезона су трпели омаленог Француза на Сент Џејмс парку, а он им је вратио са девет голова на 118 утакмица. Ове сезоне је разочарао у дресу Виле, где није постигао ниједан гол на петнаест утакмица, а проценат шутева који су отишли у оквир гола је достигао фрапантних 14 одсто.

Лево крило - Хатем Бен Арфа

Имали смо га у чланку о фудбалерима који су нестали, буквално. Бен Арфа је имао силних проблема са манџером Хала, Стивом Брусом, па је после једне од свађа одлучио да једноставно напусти клуб, те од 29. новембра немају појма где је и шта ради.

Нападач - Марио Балотели

Од Марија се очекивало да буде носилац новог напада Ливерпула, а он је Роџерсово поверење погазио са нула голова и пет створених шанси на десет утакмица ове сезоне. Једина листа на коју се уписивао јесте она где се броје жути картони којих је добио четири.

Нападач - Браун Идеје

Бивши нападач Динама из Кијева, доведен је у Вест Бромвич Албион да буде главни нападач тима из Бирмингема, а заправо се показао као велики промашај. Створио је две шансе и постигао један гол на девет утакмица ове сезоне.

Коментари / 0

Оставите коментар