Najgorih 11 Premijer lige...!

Popularni fudbalski portal Goal.com je odabrao najlošiju postavu ove sezone u Premijer ligi. Dominiraju igrači Liverpula, a Hal Siti se bori iz sve snage da ih sustigne...

Fudbal 31.12.2014 | 23:01
Najgorih 11 Premijer lige...!

Golman - Simon Minjole

Da biste se uverili koliko je Liverpulov goman bio loš ove sezone, trebalo bi da upitate nekog od ozlojeđenih navijača Redsa šta misli o njemu. No, ako pogledamo iz realne perspektive, Minjoleu se može donekle pogledati kroz prste jer Liverpul igra očajnu odbranu.

Desni bek - Kajl Noton

Totenhemov defanzivac je na devet utakmica ove sezone napravio svega jednu grešku koja vodila golu protivnika pa nije baš najjasnije zbog čega na sajtu Goal.com smatraju da je Noton najlošiji desni bek Premijer lige.

Štoper - Majk Vilijamson

Tridesetjednogodišnji štoper Svraka je kao i Noton imao sasvim prosečnu sezonu. Malo je zakazao kada su u pitanju konstantne partije na nivou, ali svega jedna greška koja je usledila golu i čak 83% uspešnosti pasa, nisu toliko loši.

Štoper - Dejan Lovren

Možda i najlošiji pojedinac, ove sezone razočaravajućeg Liverpula, uticao je direktno na čak šest golova protivnika ove sezone! Rodžers je cele polusezone davao šansu hrvatskom reprezentativcu, a Hrvat bi se redovno „odužio” katastrofalnom partijom.

Levi bek - Pol Končeski

Stameni levi bek Lestera, nije više tako upečatljiv kao nekada dok je nosio dres Čarltona, Vest Hema ili Fulama. Nije više tako snažan, a ni brz, pa iako nije toliko grešio, često su ga moderna desna krila Premijer lige, ostavljala u prašini.

Zadnji vezni - Matju Flamini

Večiti saputnik Arsena Vengera. Navijačima Arsenala se digne kosa na glavi svaki put kada pomisle na omalenog ratnika iz Francuske, koji iako uvek igra sa, čini se, više od svojih mogućnosti, jednostavno nema kvalitet koji od njega zahteva tim sa Emirejtsa.

Ofanzivni vezni - Gaston Ramirez

Ramirez je trebalo da bude okosnica Hal Sitija ove sezone, glavni motor svih ofanzivnih akcija, plejmejker i duša tima, a nije uspeo da bude ništa od toga. Za čitavu sezonu je uspeo da napravi svega jednu šest šansi za svoje saigrače, a u listu strelaca se upisao samo jednom.

Desno krilo - Šarl N’Zogbija

Bio je i ostao jedna od najvećih nada Njukasla. Pet sezona su trpeli omalenog Francuza na Sent Džejms parku, a on im je vratio sa devet golova na 118 utakmica. Ove sezone je razočarao u dresu Vile, gde nije postigao nijedan gol na petnaest utakmica, a procenat šuteva koji su otišli u okvir gola je dostigao frapantnih 14 odsto.

Levo krilo - Hatem Ben Arfa

Imali smo ga u članku o fudbalerima koji su nestali, bukvalno. Ben Arfa je imao silnih problema sa mandžerom Hala, Stivom Brusom, pa je posle jedne od svađa odlučio da jednostavno napusti klub, te od 29. novembra nemaju pojma gde je i šta radi.

Napadač - Mario Baloteli

Od Marija se očekivalo da bude nosilac novog napada Liverpula, a on je Rodžersovo poverenje pogazio sa nula golova i pet stvorenih šansi na deset utakmica ove sezone. Jedina lista na koju se upisivao jeste ona gde se broje žuti kartoni kojih je dobio četiri.

Napadač - Braun Ideje

Bivši napadač Dinama iz Kijeva, doveden je u Vest Bromvič Albion da bude glavni napadač tima iz Birmingema, a zapravo se pokazao kao veliki promašaj. Stvorio je dve šanse i postigao jedan gol na devet utakmica ove sezone.

Komentari / 0

Ostavite komentar