Звезда довела Стојановића, сљедећи је Орландић!

После Цветковића, Луковића и Анђелковића, шампион Србије је довео и искусног везисту, а ускоро ће и талентованог центарфора.

Фудбал 31.12.2014 | 16:00
Звезда довела Стојановића, сљедећи је Орландић!

ФК Црвена звезда ове зиме изабрала је да брани титулу.

То је сада већ очигледно. После Александра Луковића, Душана Анђелковића и Милоша Цветковића, шампион Србије потписао је и уговор на годину и по дана са искусним везистом Сашом Стојановићем (31), бившим играчем Радничког из Ниша.

И не само то, у клуб би ускоро требало да стигне центарфор из Црне Горе, тачније Зете из Голубоваца, Петар Орландић (24), који се раније доводио и у везу са Партизаном.

Раније, оперативац клуба Блажо Раосављевић најавио је да су близу договори са Фуадом Саламијем из Нигерије и Џошом Паркером из Антигве и Барбуде.

Долазак Саше Стојановића појачаће конкуренцију на месту "десетке", пошто овај фудбалер родом из Паси Пољане крај Ниша, попут Драгана Стојковића Пиксија, има улогу плејмејкера.

Стојановић је каријеру градио у Холандији, у коју је стигао још као тинејџер из нишког Радничког, када су га приметили скаути ПСВ Ајндховена.

У земљи "лала" наступао је за Ајндховен и Розендал, а 2009. је прешао у Арис из Лимасола. Са Кипра је отишао у Израел (Хапоел Хаифа), па у Грчку (Етникос), одакле се 2012. вратио у Раднички из Ниша.

Прошлог лета је прешао у румунску Универзитатеу из Клужа, за коју је током претходних шест месеци одиграо 15 утакмица.

Коментари / 0

Оставите коментар