Zvezda dovela Stojanovića, sljedeći je Orlandić!

Posle Cvetkovića, Lukovića i Anđelkovića, šampion Srbije je doveo i iskusnog vezistu, a uskoro će i talentovanog centarfora.

Fudbal 31.12.2014 | 16:00
Zvezda dovela Stojanovića, sljedeći je Orlandić!

FK Crvena zvezda ove zime izabrala je da brani titulu.

To je sada već očigledno. Posle Aleksandra Lukovića, Dušana Anđelkovića i Miloša Cvetkovića, šampion Srbije potpisao je i ugovor na godinu i po dana sa iskusnim vezistom Sašom Stojanovićem (31), bivšim igračem Radničkog iz Niša.

I ne samo to, u klub bi uskoro trebalo da stigne centarfor iz Crne Gore, tačnije Zete iz Golubovaca, Petar Orlandić (24), koji se ranije dovodio i u vezu sa Partizanom.

Ranije, operativac kluba Blažo Raosavljević najavio je da su blizu dogovori sa Fuadom Salamijem iz Nigerije i Džošom Parkerom iz Antigve i Barbude.

Dolazak Saše Stojanovića pojačaće konkurenciju na mestu "desetke", pošto ovaj fudbaler rodom iz Pasi Poljane kraj Niša, poput Dragana Stojkovića Piksija, ima ulogu plejmejkera.

Stojanović je karijeru gradio u Holandiji, u koju je stigao još kao tinejdžer iz niškog Radničkog, kada su ga primetili skauti PSV Ajndhovena.

U zemlji "lala" nastupao je za Ajndhoven i Rozendal, a 2009. je prešao u Aris iz Limasola. Sa Kipra je otišao u Izrael (Hapoel Haifa), pa u Grčku (Etnikos), odakle se 2012. vratio u Radnički iz Niša.

Prošlog leta je prešao u rumunsku Univerzitateu iz Kluža, za koju je tokom prethodnih šest meseci odigrao 15 utakmica.

Komentari / 0

Ostavite komentar