Златан ''скинуо'' огромног лоса и изазвао....шта?!

Златан Ибрахимовић некако успева да буде у центру пажње чак и када не даје голове за Пари Сен Жермен или фудбалску репрезентацију Шведске. Обично је то због његових изјава, али овога пута је то због једне животиње.

Фудбал 30.12.2014 | 21:40
Златан ''скинуо'' огромног лоса и изазвао....шта?!

Чувени 33-годишњи фудбалер не крије да воли да лови. Ништа чудно јер, како "Гардијан" јавља, у земљи од нешто преко девет милиона становника, има преко 300.000 регистрованих ловаца. Међу њима је и - Златан.

И, баш он је овог викенда, како је то објавио шведски лист "Епсресен" и то на својој насловној страни, "једним хицем, право у срце, усмртио лоса тешког 500 килограма".

Такав потез је одушевио Боа Сколда, генералног секретара Удружења шведских ловаца, који је признао да никада у каријери није успео да упуца толику животињу, али је тај исти потез изазвао и бес у појединим круговима. Нарочито у шведском Удружењу за заштиту права животиња, чија представница Камила Бјоркбом истиче да је овакво Ибрахимовићево понашање проблематично.

"Да, проблематично је. Увек је проблематично када познати људи ураде тако нешто, јер тиме онда показују да подржавају овакву врсту активности", каже Бјоркбомова, чије се удружење управо противи активностима попут убијања животиња из чистог задовољства.

Коментари / 0

Оставите коментар