Zlatan ''skinuo'' ogromnog losa i izazvao....šta?!

Zlatan Ibrahimović nekako uspeva da bude u centru pažnje čak i kada ne daje golove za Pari Sen Žermen ili fudbalsku reprezentaciju Švedske. Obično je to zbog njegovih izjava, ali ovoga puta je to zbog jedne životinje.

Fudbal 30.12.2014 | 21:40
Zlatan ''skinuo'' ogromnog losa i izazvao....šta?!

Čuveni 33-godišnji fudbaler ne krije da voli da lovi. Ništa čudno jer, kako "Gardijan" javlja, u zemlji od nešto preko devet miliona stanovnika, ima preko 300.000 registrovanih lovaca. Među njima je i - Zlatan.

I, baš on je ovog vikenda, kako je to objavio švedski list "Epsresen" i to na svojoj naslovnoj strani, "jednim hicem, pravo u srce, usmrtio losa teškog 500 kilograma".

Takav potez je oduševio Boa Skolda, generalnog sekretara Udruženja švedskih lovaca, koji je priznao da nikada u karijeri nije uspeo da upuca toliku životinju, ali je taj isti potez izazvao i bes u pojedinim krugovima. Naročito u švedskom Udruženju za zaštitu prava životinja, čija predstavnica Kamila Bjorkbom ističe da je ovakvo Ibrahimovićevo ponašanje problematično.

"Da, problematično je. Uvek je problematično kada poznati ljudi urade tako nešto, jer time onda pokazuju da podržavaju ovakvu vrstu aktivnosti", kaže Bjorkbomova, čije se udruženje upravo protivi aktivnostima poput ubijanja životinja iz čistog zadovoljstva.

Komentari / 0

Ostavite komentar