Манчестере, заборави на Бејла!

Та бомба што су је бацали енглески таблоиди месецима уназад, неће експлодирати. Не само ове зиме, тврди Флорентино Перез.

Фудбал 30.12.2014 | 20:20
Манчестере, заборави на Бејла!

Бејл у Јунајтеду!

Темпирано, али није "пукло". И неће, тврди председник Реал Мадрида.

Један од највећих, ако не и највећи фудбалски трач у свету фудбала ове јесени био је да ће Реал Мадрид, после само годину и по дана, продати фудбалера којег је платио 91 милион евра и да ће он за, отприлике 80 милиона, отићи у Манчестер јунајтед.

То се апсолутно неће догодити, тврди председник Реала Флорентино Перез. Не само ове зиме, него у скорије време...

"Не могу да замислим Реал Мадрид без Кристијана Роналда, као што не могу да замислим Реал Мадрид без Гарета Бејла, такође. У то вас уверавам. Бејл је наш кључни играч", рекао је Перез у интервјуу за "Марку" и додао:

"Он је већ постигао много тога са нашим тимом и додељена му је кључна улога у нашим плановима за будућност".

Перез је додао и да у Мадрид није стигла ниједна понуда за Бејла (25), па ни она из Манчестер јунајтеда, али и да то не би променило на ствари.

"Нисмо добили ниједну поруку из простог разлога - сваки клуб на свету зна да Бејл никада неће отићи из Реала и да клуб не размишља да прода своју звезду, без обзира на суму која би била понуђена".

Бејл се у Мадриду сусреће са сличним проблемима које су имали, и имају, саиграчи Лионела Месија у Барселони. Једноставно, чак и када добро играте, то изгледа недовољно добро поред онога што ради Кристијано Роналдо. Због тога су из Барсе морали да иду и Златан Ибрахимовић, Тијери Анри, ево и Луис Суарез се мучи.

У ком клубу на свету би учинак од 11 голова и пет асистенција на 22 утакмице био лош? Ни у једном, осим у данашњем Реалу и Барселони. На крају, Бејл је једно време био и повређен, после чега се помучио да врати улогу стартера, јер се Иско био озбиљно наметнуо, а помогло му је донекле и то што се на његов опоравак надовезала повреда Луке Модрића, па је Карло Анћелоти мало истумбао поставу, поново нашао улогу свакоме, и наравно наставио да побеђује.

Коментари / 0

Оставите коментар