Mančestere, zaboravi na Bejla!

Ta bomba što su je bacali engleski tabloidi mesecima unazad, neće eksplodirati. Ne samo ove zime, tvrdi Florentino Perez.

Fudbal 30.12.2014 | 20:20
Mančestere, zaboravi na Bejla!

Bejl u Junajtedu!

Tempirano, ali nije "puklo". I neće, tvrdi predsednik Real Madrida.

Jedan od najvećih, ako ne i najveći fudbalski trač u svetu fudbala ove jeseni bio je da će Real Madrid, posle samo godinu i po dana, prodati fudbalera kojeg je platio 91 milion evra i da će on za, otprilike 80 miliona, otići u Mančester junajted.

To se apsolutno neće dogoditi, tvrdi predsednik Reala Florentino Perez. Ne samo ove zime, nego u skorije vreme...

"Ne mogu da zamislim Real Madrid bez Kristijana Ronalda, kao što ne mogu da zamislim Real Madrid bez Gareta Bejla, takođe. U to vas uveravam. Bejl je naš ključni igrač", rekao je Perez u intervjuu za "Marku" i dodao:

"On je već postigao mnogo toga sa našim timom i dodeljena mu je ključna uloga u našim planovima za budućnost".

Perez je dodao i da u Madrid nije stigla nijedna ponuda za Bejla (25), pa ni ona iz Mančester junajteda, ali i da to ne bi promenilo na stvari.

"Nismo dobili nijednu poruku iz prostog razloga - svaki klub na svetu zna da Bejl nikada neće otići iz Reala i da klub ne razmišlja da proda svoju zvezdu, bez obzira na sumu koja bi bila ponuđena".

Bejl se u Madridu susreće sa sličnim problemima koje su imali, i imaju, saigrači Lionela Mesija u Barseloni. Jednostavno, čak i kada dobro igrate, to izgleda nedovoljno dobro pored onoga što radi Kristijano Ronaldo. Zbog toga su iz Barse morali da idu i Zlatan Ibrahimović, Tijeri Anri, evo i Luis Suarez se muči.

U kom klubu na svetu bi učinak od 11 golova i pet asistencija na 22 utakmice bio loš? Ni u jednom, osim u današnjem Realu i Barseloni. Na kraju, Bejl je jedno vreme bio i povređen, posle čega se pomučio da vrati ulogu startera, jer se Isko bio ozbiljno nametnuo, a pomoglo mu je donekle i to što se na njegov oporavak nadovezala povreda Luke Modrića, pa je Karlo Anćeloti malo istumbao postavu, ponovo našao ulogu svakome, i naravno nastavio da pobeđuje.

Komentari / 0

Ostavite komentar