Потврђена оптужница против Боснића

Суд Босне и Херцеговине потврдио је оптужницу против Хусеина – Билала Боснића за тероризама.

Босна и Херцеговина 30.12.2014 | 10:21
Потврђена оптужница против Боснића

Терете га да је 2013. и 2014. године, као припадник селефијске заједнице, јавно подстрекивао друге да се прикључе организованој терористичкој групи ИСИЛ, све с циљем пропагирања и ширења исламског радикализма у БиХ.

Велики број држављана БиХ је, након прихватања Боснићевог позива, отишао у Ирак и Сирију, а неки од њих су на тамошњим ратиштима и погинули.

Према наводима оптужнице, Боснић је јавно на скуповима на којима је окупљао припаднике селефијске заједнице као и путем друштвене мреже одржавао и објављивао своје говоре с циљем подстицања припадника селефијске заједнице да постану припадници Исламске државе.

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Перверзњак

30.12.2014 20:10

На снимку он говори како његове 'хануме' имају по спрат те их он као расплодни бик обилази редовно да нити једној секс не узмањка. Све то док обицни Муслимани боре се да презиве уз пите с крумпирима, крајиске кљукусе празне с луком. Он треба да одговара за разврат и одакле му новац да издрзава 'хануме' и 16 дјеце - сад ваљда и 20. Тероризам је кад се **урцис док други скапају од глади и боје се да ти то казу. Они који су отисли у Сирију ваљда су позељели властите борделе гдје је само једна мустерија и 4 проститутке.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЕБУ МАИЗ

31.12.2014 09:28

НЕКА МУ САД ПОМОГНЕ ЕЈУП ГАНИЋ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Истина боли

31.12.2014 11:06

Да ли це једна зена спавати с једним мускарцем за комад круха или с висе није нити вазно. Нема религије која оправдава тај узас. У САД-у Мормони раде слицно те се види да су те проститутке без сколе, психицки болесне. Нико ама бас нико није добио сексуалног партнера који се сам издрзава и зели да зиви у конкубинату гдје осим секса за ниста висе нема времена јер или је зртва трудна или је бик код друге. Да не говорим о раку матернице и сполним болестима. Зена се мора суоцити с питањем: Ста ја представљам Билалу док је у кревету с Фатмом, Хајром, Емином? Ниста, само дмјену кад су оне трудне или имају мјесецницу. Ста моја дјеца представљају њему? Доказ сексуалне моци. Нове Муслимане? Нову сиротињу.

ОДГОВОРИТЕ