Терза поновио: Толе мора отићи!

Генерални директор Црвене звезде Звездан Терзић рекао је у интервјуу за “Данас” да су ‘црвено-бели’ кренули у акцију рушења Томислава Караџића.

Фудбал 29.12.2014 | 23:01
Терза поновио: Толе мора отићи!

Из Љутице Богдана су још у септембру тражили оставку Караџића са места председника Фудбалског савеза Србије, али је он на одговорио најавивши да неће бити избора у владајућем телу српског фудбала до 2016. године.

Међутим, после избора новог руководства, у којем је он остао, Терзић је најавио нову акцију против Караџића.

“Пре три месеца Црвена звезда је дала рок председнику Фудбалског савеза Србије Томиславу Караџићу да поднесе оставку, а када то није учинио, као што смо и најавили, кренули смо у акцију. Караџић мора да оде зато што је неуспешан и због катострофалне ситуације у српском фудбалу. Крију се иза пуне касе, а скривају да имају, као и сви други Савези, гарантована средства од УЕФА, ФИФА и тв права”, рекао је Терзић.

Терзић је истакао да је већ дошло до промена у Фудбалском савезу Војводине и Фудбалском савезу Београда, а да су нови председници Драган Симовић и Славиша Кокеза против Караџића.

“Ово што ради, пошто његов кандидат није прошао у Заједници је ружно и то су његови последњи трзаји, показује да је на издисају. Ко је он да не поштују демократске одлуке 16 суперлигаша и да се ставља изнад свих клубова. Нису други звали политичаре него баш Караџић”, нагласио је Терзић и додао да се на свечаности Фудбалског савеза Србије срдачно поздравио са Караџићем јер су обојица цивилизовани људи.

Коментари / 0

Оставите коментар