Terza ponovio: Tole mora otići!

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić rekao je u intervjuu za “Danas” da su ‘crveno-beli’ krenuli u akciju rušenja Tomislava Karadžića.

Fudbal 29.12.2014 | 23:01
Terza ponovio: Tole mora otići!

Iz Ljutice Bogdana su još u septembru tražili ostavku Karadžića sa mesta predsednika Fudbalskog saveza Srbije, ali je on na odgovorio najavivši da neće biti izbora u vladajućem telu srpskog fudbala do 2016. godine.

Međutim, posle izbora novog rukovodstva, u kojem je on ostao, Terzić je najavio novu akciju protiv Karadžića.

“Pre tri meseca Crvena zvezda je dala rok predsedniku Fudbalskog saveza Srbije Tomislavu Karadžiću da podnese ostavku, a kada to nije učinio, kao što smo i najavili, krenuli smo u akciju. Karadžić mora da ode zato što je neuspešan i zbog katostrofalne situacije u srpskom fudbalu. Kriju se iza pune kase, a skrivaju da imaju, kao i svi drugi Savezi, garantovana sredstva od UEFA, FIFA i tv prava”, rekao je Terzić.

Terzić je istakao da je već došlo do promena u Fudbalskom savezu Vojvodine i Fudbalskom savezu Beograda, a da su novi predsednici Dragan Simović i Slaviša Kokeza protiv Karadžića.

“Ovo što radi, pošto njegov kandidat nije prošao u Zajednici je ružno i to su njegovi poslednji trzaji, pokazuje da je na izdisaju. Ko je on da ne poštuju demokratske odluke 16 superligaša i da se stavlja iznad svih klubova. Nisu drugi zvali političare nego baš Karadžić”, naglasio je Terzić i dodao da se na svečanosti Fudbalskog saveza Srbije srdačno pozdravio sa Karadžićem jer su obojica civilizovani ljudi.

Komentari / 0

Ostavite komentar