Роналдо до краја у Реалу!

Агент Кристијана Роналда Хорхе Мендес тврди да ће португалски фудбалер играчку каријеру завршити у дресу мадридског Реала.

Фудбал 29.12.2014 | 20:40
Роналдо до краја у Реалу!

Роналдо је дуже време повезиван са преласком у Манчестер Јунајтед пре него што је потписао нови уговор са ‘краљевским клубом’ до јуна 2018. године

29-годишњи Португалац је прошлог месеца истакао да би волео да остане у редовима европског шампиона и по истеку тог уговора ако га Мадриђани буду желели.

Сада је Мендес истакао да је уверен да ће Роналдо остати у Реалу док не одлучи да окачи копачке о клин и наговестио да би клуб требало да размисли о повлачењу његовог дреса када се то деси.

“Упознао сам га када је имао 15 година и од тада разговарамо готово свакодневно. Када сам у Мадриду, увек се сретнемо. Наш однос је више пријатељски, него пословни, и зато верујем да ће Кристијано каријеру завршити у Реалу. Срећан је у клубу и жели још успеха у Мадриду. Да ли ће клуб повући његов дрес када заврши посао у Реалу? Уз поштовање Раулу и Ди Стефану, ниједан фудбалер не може да се пореди са Кристијаном. Он је најбољи играч у историји и рекао бих чак и најбољи спортиста свих времена. Никада нећемо видети некога као што је Кристијано, то је немогуће”, рекао је Мендес.

Упитан да ли би Роналдо могао да надмаши Лионела Месија, који је до сада четири пута освајао “Златну лопту”, која је припала Португалцу два пута до сада, Мендес је рекао:

“Ако остане здрав и буде у форми, сигуран сам да ће остати најбољи још неко време”, нагласио је Мендес.

Коментари / 0

Оставите коментар