Ronaldo do kraja u Realu!

Agent Kristijana Ronalda Horhe Mendes tvrdi da će portugalski fudbaler igračku karijeru završiti u dresu madridskog Reala.

Fudbal 29.12.2014 | 20:40
Ronaldo do kraja u Realu!

Ronaldo je duže vreme povezivan sa prelaskom u Mančester Junajted pre nego što je potpisao novi ugovor sa ‘kraljevskim klubom’ do juna 2018. godine

29-godišnji Portugalac je prošlog meseca istakao da bi voleo da ostane u redovima evropskog šampiona i po isteku tog ugovora ako ga Madriđani budu želeli.

Sada je Mendes istakao da je uveren da će Ronaldo ostati u Realu dok ne odluči da okači kopačke o klin i nagovestio da bi klub trebalo da razmisli o povlačenju njegovog dresa kada se to desi.

“Upoznao sam ga kada je imao 15 godina i od tada razgovaramo gotovo svakodnevno. Kada sam u Madridu, uvek se sretnemo. Naš odnos je više prijateljski, nego poslovni, i zato verujem da će Kristijano karijeru završiti u Realu. Srećan je u klubu i želi još uspeha u Madridu. Da li će klub povući njegov dres kada završi posao u Realu? Uz poštovanje Raulu i Di Stefanu, nijedan fudbaler ne može da se poredi sa Kristijanom. On je najbolji igrač u istoriji i rekao bih čak i najbolji sportista svih vremena. Nikada nećemo videti nekoga kao što je Kristijano, to je nemoguće”, rekao je Mendes.

Upitan da li bi Ronaldo mogao da nadmaši Lionela Mesija, koji je do sada četiri puta osvajao “Zlatnu loptu”, koja je pripala Portugalcu dva puta do sada, Mendes je rekao:

“Ako ostane zdrav i bude u formi, siguran sam da će ostati najbolji još neko vreme”, naglasio je Mendes.

Komentari / 0

Ostavite komentar