Томић мијења Николића, потврда у сриједу!

Фудбалери Партизана добиће новог тренера, а Марка Николића од среде би требало да замени бивши играч црно-белих Иван Томић.

Фудбал 29.12.2014 | 20:20
Томић мијења Николића, потврда у сриједу!

"Не могу да потврдим, а не могу ни да оспорим ту вест", рекао је спортски директор Драган Ћирић.

Седница Секретаријата клуба из Хумске је заказана за овај уторак, док ће се Управни одбор састати у среду и готово извесно потврдили да је Иван Томић нови шеф стручног штаба лидера Јелен Суперлиге.

Марко Николић је дошао на кормило Партизана минуле зиме, после смењивања Вука Рашовића, а у другом делу сезоне није успео да одбрани титулу - шампион је постала Црвена звезда, прекинувши тако доминацију екипе из Хумске која је трајала пуних шест година.

Тренутно, на зимској паузи између два дела првенства, Партизан има шест бодова више у односу на другопласирану Црвену звезду.

Што се Ивана Томића тиче, он је у Партизановом везном реду играо од 1993. до 1998, а после боравка у Роми, Алавес и Рајо Ваљекану, наступао је за црно-беле и од 2004. до 2007.

У Партизану је радио као спортски директор, а током његовог мандата црно-бели су ангажовали и неке од кључних играча у том периоду, попут Бразилца Жуке, Алмамија Мореире и Ламинеа Дијаре.

Коментари / 0

Оставите коментар