Tomić mijenja Nikolića, potvrda u srijedu!

Fudbaleri Partizana dobiće novog trenera, a Marka Nikolića od srede bi trebalo da zameni bivši igrač crno-belih Ivan Tomić.

Fudbal 29.12.2014 | 20:20
Tomić mijenja Nikolića, potvrda u srijedu!

"Ne mogu da potvrdim, a ne mogu ni da osporim tu vest", rekao je sportski direktor Dragan Ćirić.

Sednica Sekretarijata kluba iz Humske je zakazana za ovaj utorak, dok će se Upravni odbor sastati u sredu i gotovo izvesno potvrdili da je Ivan Tomić novi šef stručnog štaba lidera Jelen Superlige.

Marko Nikolić je došao na kormilo Partizana minule zime, posle smenjivanja Vuka Rašovića, a u drugom delu sezone nije uspeo da odbrani titulu - šampion je postala Crvena zvezda, prekinuvši tako dominaciju ekipe iz Humske koja je trajala punih šest godina.

Trenutno, na zimskoj pauzi između dva dela prvenstva, Partizan ima šest bodova više u odnosu na drugoplasiranu Crvenu zvezdu.

Što se Ivana Tomića tiče, on je u Partizanovom veznom redu igrao od 1993. do 1998, a posle boravka u Romi, Alaves i Rajo Valjekanu, nastupao je za crno-bele i od 2004. do 2007.

U Partizanu je radio kao sportski direktor, a tokom njegovog mandata crno-beli su angažovali i neke od ključnih igrača u tom periodu, poput Brazilca Žuke, Almamija Moreire i Laminea Dijare.

Komentari / 0

Ostavite komentar