Џони: Терзин син ми пријетио да ће ме заклати!

Бивши капитен Црвене звезде каже да се срео са сином Звездана Терзића, Костадином и да му је овај том приликом упутио озбиљне претње.

Фудбал 29.12.2014 | 16:20
Џони: Терзин син ми пријетио да ће ме заклати!

Односи између генералног директора Црвене звезде Звездана Терзића и бившег капитена клуба Николе Мијаиловића нису сјајни још од летос, када је дошло до конфорнтације на припремама, тачније током боравка црвено-белих у Белгији.

Потом, Мијаиловићу је одузета капитенска трака, а по завршетку јесењег дела првенства у јавности су се појавила анонима, тачније шифрована писма, потписана са "Никола Џони" и "Истина", за која многи тврде да су написана управо Мијаиловићевом руком.

Нову рунду отворио је Мијаиловић, који је у интервјуу за "Информер" (број од понедељка) оптужио Терзићевог сина Костадина да му је претио смрћу.

"Леви бек Звезде је изјавио да му је Терзићев син, Костадин, претио клањем, а овај инцидент се догодио у ноћи између суботе и недеље на београдском сплаву 'Џими Ву'", пише "Информер".
"Седео сам са друштвом, кад сам видео да ме један лик упорно гледа. Нисам лепо ни видео ко је, па сам после извесног времена питао конобара о коме се ради. Рекао ми је да је то син Звездана Терзића. Негде пред крај вечери, он је кренуо да изађе из клуба и опет ме је гледао. Кад је био баш на излазним вратима, окренуо се ка мени, погледао ме и прешао прстом преко грла", рекао је Мијаиловић "Информер" и додао:

"Пришао сам му и само сам ћутао. Он је и ту почео да ми прети, да помиње анонимна писма. Одмах је реаговао један његов другар, који ми се извинио и рекао да је Костадин мало попио. Не занима ме шта Терзић мисли, али не схватам какав је то начин да прети другим људима. Такве ствари не смеју да се дешавају", додао је Мијаиловић.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

И тата му је био у бјекству

29.12.2014 15:34

И Звјездан Терзиц отац тог ... је био у бјекству једно вријеме. Како се он извукао??

ОДГОВОРИТЕ