Džoni: Terzin sin mi prijetio da će me zaklati!

Bivši kapiten Crvene zvezde kaže da se sreo sa sinom Zvezdana Terzića, Kostadinom i da mu je ovaj tom prilikom uputio ozbiljne pretnje.

Fudbal 29.12.2014 | 16:20
Džoni: Terzin sin mi prijetio da će me zaklati!

Odnosi između generalnog direktora Crvene zvezde Zvezdana Terzića i bivšeg kapitena kluba Nikole Mijailovića nisu sjajni još od letos, kada je došlo do konforntacije na pripremama, tačnije tokom boravka crveno-belih u Belgiji.

Potom, Mijailoviću je oduzeta kapitenska traka, a po završetku jesenjeg dela prvenstva u javnosti su se pojavila anonima, tačnije šifrovana pisma, potpisana sa "Nikola Džoni" i "Istina", za koja mnogi tvrde da su napisana upravo Mijailovićevom rukom.

Novu rundu otvorio je Mijailović, koji je u intervjuu za "Informer" (broj od ponedeljka) optužio Terzićevog sina Kostadina da mu je pretio smrću.

"Levi bek Zvezde je izjavio da mu je Terzićev sin, Kostadin, pretio klanjem, a ovaj incident se dogodio u noći između subote i nedelje na beogradskom splavu 'Džimi Vu'", piše "Informer".
"Sedeo sam sa društvom, kad sam video da me jedan lik uporno gleda. Nisam lepo ni video ko je, pa sam posle izvesnog vremena pitao konobara o kome se radi. Rekao mi je da je to sin Zvezdana Terzića. Negde pred kraj večeri, on je krenuo da izađe iz kluba i opet me je gledao. Kad je bio baš na izlaznim vratima, okrenuo se ka meni, pogledao me i prešao prstom preko grla", rekao je Mijailović "Informer" i dodao:

"Prišao sam mu i samo sam ćutao. On je i tu počeo da mi preti, da pominje anonimna pisma. Odmah je reagovao jedan njegov drugar, koji mi se izvinio i rekao da je Kostadin malo popio. Ne zanima me šta Terzić misli, ali ne shvatam kakav je to način da preti drugim ljudima. Takve stvari ne smeju da se dešavaju", dodao je Mijailović.

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

I tata mu je bio u bjekstvu

29.12.2014 16:34

I Zvjezdan Terzic otac tog ... je bio u bjekstvu jedno vrijeme. Kako se on izvukao??

ODGOVORITE