Грубор: Нема ''афере Шкулетић''!

Генерални секретар Партизана каже да је понуда Лила за Петра Шкулетића два пута одбијена и да нападач није имао право да потпише за Лил, као што тврди његов менаџер Радојица Божовић.

Фудбал 28.12.2014 | 22:20
Грубор: Нема ''афере Шкулетић''!

Да ли је Петар Шкулетић продат француском Лилу или не?

Ако питате његовог менаџера Радојицу Божовића - јесте. У Партизану, међутим, тврде супротно и наглашавају да је њихов нападач имао дозволу да преговара, али не и да потпише уговор.

Генерални секретар црно-белих, Дарко Грубор, објаснио је за МОНДО да је Божовић имао уобичајену дозволу да са Французима разговара о условима које играч жели, али ништа више од тога.

"Господин Божовић је имао пуномоћје за преговоре са Лилом. Најобичније пуномоћје, које се издаје у клубу много пута у току године и прелазних рокова. На основу тих преговора је 19. децембра стигла понуда Лила. Она је два пута разматрана на Управном одбору. И на старом и на новом. Оба пута није прихваћена, а Лил је о томе обавештен", рекао је Грубор за наш портал и додао:

"Што се тиче прича да је Шкулетић нешто потписао, није имао право и не верујемо да је озбиљан клуб као Лил радио нешто што није по прописима. Афере нема, све је јасно, нити постоји разлог да се афера ствара".

Грубор је ову изјаву дао у име клуба, а потом је истакао да му није јасно зашто се његово име провлачи у "аферашком контексту".

"Јако је некоректно што је тако", нагласио је "генсек" црно-белих, за којег је Божовић навео да му је потписао пуномоћје.

Коментари / 0

Оставите коментар