Grubor: Nema ''afere Škuletić''!

Generalni sekretar Partizana kaže da je ponuda Lila za Petra Škuletića dva puta odbijena i da napadač nije imao pravo da potpiše za Lil, kao što tvrdi njegov menadžer Radojica Božović.

Fudbal 28.12.2014 | 22:20
Grubor: Nema ''afere Škuletić''!

Da li je Petar Škuletić prodat francuskom Lilu ili ne?

Ako pitate njegovog menadžera Radojicu Božovića - jeste. U Partizanu, međutim, tvrde suprotno i naglašavaju da je njihov napadač imao dozvolu da pregovara, ali ne i da potpiše ugovor.

Generalni sekretar crno-belih, Darko Grubor, objasnio je za MONDO da je Božović imao uobičajenu dozvolu da sa Francuzima razgovara o uslovima koje igrač želi, ali ništa više od toga.

"Gospodin Božović je imao punomoćje za pregovore sa Lilom. Najobičnije punomoćje, koje se izdaje u klubu mnogo puta u toku godine i prelaznih rokova. Na osnovu tih pregovora je 19. decembra stigla ponuda Lila. Ona je dva puta razmatrana na Upravnom odboru. I na starom i na novom. Oba puta nije prihvaćena, a Lil je o tome obavešten", rekao je Grubor za naš portal i dodao:

"Što se tiče priča da je Škuletić nešto potpisao, nije imao pravo i ne verujemo da je ozbiljan klub kao Lil radio nešto što nije po propisima. Afere nema, sve je jasno, niti postoji razlog da se afera stvara".

Grubor je ovu izjavu dao u ime kluba, a potom je istakao da mu nije jasno zašto se njegovo ime provlači u "aferaškom kontekstu".

"Jako je nekorektno što je tako", naglasio je "gensek" crno-belih, za kojeg je Božović naveo da mu je potpisao punomoćje.

Komentari / 0

Ostavite komentar