Мими "Оро" на слободи

Старлета Милица Живановић (23), позната као Мими Оро, која је недавно ухапшена због проституције пуштена је данас поподне око 16 часова из женског затвора у Пожаревцу на слободу, пошто је Прекршајни апелациони суд усвојио жалбу њеног адвоката Данила Николића на пресуду са којом је била осуђена на осам дана затвора.

Свијет 27.12.2014 | 18:36
Мими "Оро" на слободи

Одлуку о пуштању на слободу донео је судија Прекрашајног суда у Београду, након што је старлета жалила на пресуду. Прекршајни апелациони суд је уважио њену жалбу и петак поподне је вратио судији на поновно одлучивање.

После већања, судија је одлучио да Мими Оро пусти на слободу.

Бранилац Мими Оро и осталих осуђених девојака адвокат Данило Николић потврдио је за Курир да је пресуда укинута и да је она пуштена на слободу.

- Милица и остале клијенкиње су пуштене, пошто је жалба коју сам поднео усвојена. То само говори да је пресуда брзоплето донета. Због штрајка адвоката нисам био у прилици да присуствујем суђењу јер у том случају не би ни било овако пресуђено - рекао је Данило Николић.

Живановићка је одмах по изрицању пресуде послата на издржавање осмодневне казне затвора у женски део затвора у Пожаревцу. Она је у затвору провела од 23. децембра до 27 децембра и тиме издржала половину затворске казне на коју је осуђена.

Подсетимо Прекршајни апелациони суд потврдио ј јуче поподне да се Милица Живановић жалила на пресуду којом је осуђена за прекршај из области Закона о јавном реду и миру.Медији су пренели да је Живановићева, познатија као Мими Оро, ухапшена због проституције и одмах осуђена на казну од седам дана затвора.

“Жалба на пресуду Прекршајног суда у Београду је са списима предмета у току данашњег дана достављена Прекршајном апелационом суду на хитно одлучивање“, наводи се у саопштењу тог суда.

Суд је указао да је хитан поступак предвиђен на основу Закона о прекршајима који предвиђа да се изречена осуђујућа пресуда може извршити и пре њене правноснажности у случајевима када окривљени не може да докаже свој идентитет или нема пребивалиште, не живи на адреси на којој је пријављен.

Подсетимо старлета Милица Живановић познатија као Мими Оро ухапшена је била због сумње да се бавила проституцијом и одмах после привођења судији осуђена на казну од осам дана затвора. Она је, приликом хапшења, негирала да се бавила елитном проституцијом.

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

незнам

27.12.2014 18:00

што је суде, ако је зато што своју услугу наплаћује, па ко џаба ради? једино се џаба ради у овим нашим приватизованим фирмама.

ОДГОВОРИТЕ
Name

цати

27.12.2014 19:15

Ова старлета це уци у анале. Дефинитивно после овога слуцаја проституција це бити легализована и бице сасвим нормалан посао којим це се многе младе даме бавити. Оро револуција је поцела!

ОДГОВОРИТЕ
Name

батриц

27.12.2014 19:29

Ова се сликала као да је ослободила Београд а не да излази из затвора.

ОДГОВОРИТЕ
Name

пд

27.12.2014 20:00

Ма ко је ова уопште да се о њој оволико пише?

ОДГОВОРИТЕ
Name

звоно

27.12.2014 23:06

Пратите своје кћери, можда се изненадите.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вук

28.12.2014 14:05

Код ове је потребно " дубоко орање"!

ОДГОВОРИТЕ