Mimi "Oro" na slobodi

Starleta Milica Živanović (23), poznata kao Mimi Oro, koja je nedavno uhapšena zbog prostitucije puštena je danas popodne oko 16 časova iz ženskog zatvora u Požarevcu na slobodu, pošto je Prekršajni apelacioni sud usvojio žalbu njenog advokata Danila Nikolića na presudu sa kojom je bila osuđena na osam dana zatvora.

Svijet 27.12.2014 | 18:36
Mimi "Oro" na slobodi

Odluku o puštanju na slobodu doneo je sudija Prekrašajnog suda u Beogradu, nakon što je starleta žalila na presudu. Prekršajni apelacioni sud je uvažio njenu žalbu i petak popodne je vratio sudiji na ponovno odlučivanje.

Posle većanja, sudija je odlučio da Mimi Oro pusti na slobodu.

Branilac Mimi Oro i ostalih osuđenih devojaka advokat Danilo Nikolić potvrdio je za Kurir da je presuda ukinuta i da je ona puštena na slobodu.

- Milica i ostale klijenkinje su puštene, pošto je žalba koju sam podneo usvojena. To samo govori da je presuda brzopleto doneta. Zbog štrajka advokata nisam bio u prilici da prisustvujem suđenju jer u tom slučaju ne bi ni bilo ovako presuđeno - rekao je Danilo Nikolić.

Živanovićka je odmah po izricanju presude poslata na izdržavanje osmodnevne kazne zatvora u ženski deo zatvora u Požarevcu. Ona je u zatvoru provela od 23. decembra do 27 decembra i time izdržala polovinu zatvorske kazne na koju je osuđena.

Podsetimo Prekršajni apelacioni sud potvrdio j juče popodne da se Milica Živanović žalila na presudu kojom je osuđena za prekršaj iz oblasti Zakona o javnom redu i miru.Mediji su preneli da je Živanovićeva, poznatija kao Mimi Oro, uhapšena zbog prostitucije i odmah osuđena na kaznu od sedam dana zatvora.

“Žalba na presudu Prekršajnog suda u Beogradu je sa spisima predmeta u toku današnjeg dana dostavljena Prekršajnom apelacionom sudu na hitno odlučivanje“, navodi se u saopštenju tog suda.

Sud je ukazao da je hitan postupak predviđen na osnovu Zakona o prekršajima koji predviđa da se izrečena osuđujuća presuda može izvršiti i pre njene pravnosnažnosti u slučajevima kada okrivljeni ne može da dokaže svoj identitet ili nema prebivalište, ne živi na adresi na kojoj je prijavljen.

Podsetimo starleta Milica Živanović poznatija kao Mimi Oro uhapšena je bila zbog sumnje da se bavila prostitucijom i odmah posle privođenja sudiji osuđena na kaznu od osam dana zatvora. Ona je, prilikom hapšenja, negirala da se bavila elitnom prostitucijom.

Komentari / 6

Ostavite komentar
Name

neznam

27.12.2014 18:00

što je sude, ako je zato što svoju uslugu naplaćuje, pa ko džaba radi? jedino se džaba radi u ovim našim privatizovanim firmama.

ODGOVORITE
Name

cati

27.12.2014 19:15

Ova starleta ce uci u anale. Definitivno posle ovoga slucaja prostitucija ce biti legalizovana i bice sasvim normalan posao kojim ce se mnoge mlade dame baviti. Oro revolucija je pocela!

ODGOVORITE
Name

batric

27.12.2014 19:29

Ova se slikala kao da je oslobodila Beograd a ne da izlazi iz zatvora.

ODGOVORITE
Name

pd

27.12.2014 20:00

Ma ko je ova uopšte da se o njoj ovoliko piše?

ODGOVORITE
Name

zvono

27.12.2014 23:06

Pratite svoje kćeri, možda se iznenadite.

ODGOVORITE
Name

Vuk

28.12.2014 14:05

Kod ove je potrebno " duboko oranje"!

ODGOVORITE