Потукли се посланици власти и опозиције

Посланици опозиционе Социјалистичке народне партије /СНП/ Велизар Калуђеровић и владајуће Демократске партије социјалиста /ДПС/ Обрад Мишо Станишић потукли су се у сали црногорског парламента, након што је посланик ДПС-а увриједио колегу из опозиције.

Регион 26.12.2014 | 21:28
Потукли се посланици власти и опозиције

Током вечерашње расправе о слању црногорских војника у мисију у Авганистану, Станишић је Калуђеровића назвао "сплачином", након чега се овај залетио на њега. Иако су их колеге брзо раздвојиле, посланици су наставити расправу у холу скупштине када је кратко дошло и до физичког обрачуна.

До чарки посланика дошло је, након што је посланик Демократског фронта /ДФ/ Предраг Булатовић оцијенио да је одлуку о смјени директора Агенције за националну безбједност /АНБ/ Боре Вучинића донио ужи круг људи у ДПС-у и питао предсједника парламента Ранка Кривокапића због чега није одржана сједница Савјета за безбједост и одбрану.

На Калуђеровићеву опаску да Кривокапић више нема што да објашњава, Станишић му је добацио да су њих двојица "иста екипа", алудирајући на Булатовића, пренијели су црногорски медији.

Када му је Калуђеровић рекао да престане да добацује, Станишић га је у неколико наврата назвао "сплачином".

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

xxx. yyyy

27.12.2014 08:12

Стока И не мозе се од њих ниста боље ни оцекивати...

ОДГОВОРИТЕ