Тешка година за Источну Илиџу

Одборници Скупштине општине Источна Илиџа одржали су данас посљедњу сједницу у овој години на којој су,између осталог, усвојили и План рада за 2015.годину.

Република Српска 26.12.2014 | 13:47
Тешка година за Источну Илиџу

Начелник Општине Предраг Ковач оцијенио је да ова година није била посебно успјешна ни за општину али ни за Републику Српску и БиХ,прије свега због смањења привредних активности и катастрогфалих мајских поплава које су погодиле и становнике Источне Илиџе.

,,Вријеме је да се сви уозбиљимо и да се у Републици Српској коначно почне поштовати закон и обавезе према радницима и држави'',каже начелник Општине Источна Илиџа Предраг Ковач и додаје-,,Надам се да ће се у идућој години озбиљно радити на реформама у корист грашана.

То је неопходно ако желимо да вратимо повјерње грађана''.Начелник Ковач истиче да је упркос тешкоћама општина Источна Илиџа и ове године имала стабилан буџет и то не зато јер је новца било довољно,већ због тога што се руководство општине понашало одговорно.,

,Ако трошите више него што имате и више него што зарађујете,пропадате,без обзира да ли се ради о појединцу,општини или држави'',истакао је Ковач уз наду да ће наредна 2015.година бити много успјешнија и боља за све грађане.

БН ТВ

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

илиџанац

26.12.2014 13:10

Чуј он зарадио, ти си г-дине трошио. Кад ћете доћи памети?

ОДГОВОРИТЕ