Teška godina za Istočnu Ilidžu

Odbornici Skupštine opštine Istočna Ilidža održali su danas posljednju sjednicu u ovoj godini na kojoj su,između ostalog, usvojili i Plan rada za 2015.godinu.

Republika Srpska 26.12.2014 | 13:47
Teška godina za Istočnu Ilidžu

Načelnik Opštine Predrag Kovač ocijenio je da ova godina nije bila posebno uspješna ni za opštinu ali ni za Republiku Srpsku i BiH,prije svega zbog smanjenja privrednih aktivnosti i katastrogfalih majskih poplava koje su pogodile i stanovnike Istočne Ilidže.

,,Vrijeme je da se svi uozbiljimo i da se u Republici Srpskoj konačno počne poštovati zakon i obaveze prema radnicima i državi'',kaže načelnik Opštine Istočna Ilidža Predrag Kovač i dodaje-,,Nadam se da će se u idućoj godini ozbiljno raditi na reformama u korist grašana.

To je neophodno ako želimo da vratimo povjernje građana''.Načelnik Kovač ističe da je uprkos teškoćama opština Istočna Ilidža i ove godine imala stabilan budžet i to ne zato jer je novca bilo dovoljno,već zbog toga što se rukovodstvo opštine ponašalo odgovorno.,

,Ako trošite više nego što imate i više nego što zarađujete,propadate,bez obzira da li se radi o pojedincu,opštini ili državi'',istakao je Kovač uz nadu da će naredna 2015.godina biti mnogo uspješnija i bolja za sve građane.

BN TV

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

илиџанац

26.12.2014 13:10

Чуј он зарадио, ти си г-дине трошио. Кад ћете доћи памети?

ODGOVORITE