"Ивана се предозирала леком из канте за ђубре?"

Ивани Бакић Бодрожић, која је пронађена мртва у својој соби у хотелу "Хајат", продата је до пола искоришћена бочица анестетика "поропофол" која је вероватно извађена из канте за ђубре, тврди извор из истраге.

Србија 26.12.2014 | 13:04
"Ивана се предозирала леком из канте за ђубре?"

Према најновијим сазнањима, на браунили која се налазила на Иваниној руци пронађен је ДНК техничара са ВМА Љубише П, пише Ало.

Осумњичени је раније пао на полиграфу на питањима о анестетику који је допринео Иваниној смрти.Он је тврдио да је Ивану само одвезао на ВМА где јој је једна од медицинских сестара наместила браунилу, а да нема везе са анестетиком. У истрази је испитано и неколико медицинских сестара са ове установе.

Истрагом је утврђено да су Ивани достављане коришћене бочице "поропофола" у којима је и даље била одређена количина анестетика. То је објашњење зашто провером у самој болници није забележен мањак овог анестетика.

"Пацијент добија одређену дозу анестетика која варира од случаја до случаја, оно што остане баца се у отпад. Осумњичени је највероватније вадио те бочице из канте и продавао их", каже извор из истраге.  

 Полиција је раније открила да се кобног дана Ивана чула, а затим и видела са осумњиченим. Према до сада урађеним анализама верује се да је Ивана преминула због превелике дроге анестетика у комбинацији са кокаином који је такође откривен у крви.

Коментари / 0

Оставите коментар