"Ivana se predozirala lekom iz kante za đubre?"

Ivani Bakić Bodrožić, koja je pronađena mrtva u svojoj sobi u hotelu "Hajat", prodata je do pola iskorišćena bočica anestetika "poropofol" koja je verovatno izvađena iz kante za đubre, tvrdi izvor iz istrage.

Srbija 26.12.2014 | 13:04
"Ivana se predozirala lekom iz kante za đubre?"

Prema najnovijim saznanjima, na braunili koja se nalazila na Ivaninoj ruci pronađen je DNK tehničara sa VMA Ljubiše P, piše Alo.

Osumnjičeni je ranije pao na poligrafu na pitanjima o anestetiku koji je doprineo Ivaninoj smrti.On je tvrdio da je Ivanu samo odvezao na VMA gde joj je jedna od medicinskih sestara namestila braunilu, a da nema veze sa anestetikom. U istrazi je ispitano i nekoliko medicinskih sestara sa ove ustanove.

Istragom je utvrđeno da su Ivani dostavljane korišćene bočice "poropofola" u kojima je i dalje bila određena količina anestetika. To je objašnjenje zašto proverom u samoj bolnici nije zabeležen manjak ovog anestetika.

"Pacijent dobija određenu dozu anestetika koja varira od slučaja do slučaja, ono što ostane baca se u otpad. Osumnjičeni je najverovatnije vadio te bočice iz kante i prodavao ih", kaže izvor iz istrage.  

 Policija je ranije otkrila da se kobnog dana Ivana čula, a zatim i videla sa osumnjičenim. Prema do sada urađenim analizama veruje se da je Ivana preminula zbog prevelike droge anestetika u kombinaciji sa kokainom koji je takođe otkriven u krvi.

Komentari / 0

Ostavite komentar