Отишао као дечкић, а враћа се као зрео човјек!

Према писању шпанског листа "АС", Фернандо Торес дефинтивно ће поново постати нападач Атлетико Мадрида.

Фудбал 26.12.2014 | 18:40
Отишао као дечкић, а враћа се као зрео човјек!

Био је звезда и пре него што су многи знали како изгледа. У Атлетико је стигао са 11 година, 1995. Три године касније, Најк га је прогласио званично највећим талентом европском фудбала.

Први професионални уговор потписао је 1999, са 15. година. Било му је суђено да направи велику каријеру и то је и успео, без обзира на критике. Тачно, после одласка из Ливерпула (2007-2011) више нигде није играо као на Енфилду, али је за 30 година освојио Лигу шампиона, Лигу Европе, Светско првенство и Европско првенство.

Са свим тим медаљама у торби, али и у значајно лошијој форми него када их је освајао, Фернандо Торес (30) по свему судећи вратиће се следеће недеље у Атлетико Мадрид.

"Ел Нињо Торес - отишао је као клинац, а враћа се као човек", написао је лист "АС".

Шпански медији јављају да ће се Шпанац вратити на Калдерон на инсистирање тренера шампиона Шпаније, Дијега Симеонеа, који је био и његов саиграч у Атлетику (на доњој слици, пред утакмицу против ОФК Бегорада).

Први део ове сезоне Торес је провео у Милану, за који је постигао само један гол.

Менаџер Челсија Жозе Мурињо није био за његов останак у Лондону, па га је у августу 2014. послао на Сан Сиро, на двогодишњу позајмицу. "Росо-нери" сада желе да га врате, а Мадриђани су истакли да су заинтересовани.

Уговор са Челсијем Торесу истиче 2016. године, до када би могао да игра у црвено-белом дресу као позајмљен играч.

"Према тренутним информацијама, 'Ел Нињов' повратак требало би да буде озваничен следеће недеље. У супротном смеру, ка Милану, кренуће Алесио Ћерћи", објашњавају шпански новинари.

Торес ће 20. марта 2015. прославити 31. рођендан.

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

xxл

26.12.2014 17:56

Волио бих поново да те гледам онаквог какав си био у најбољим данима, прерано си нестао

ОДГОВОРИТЕ
Name

Боки

26.12.2014 21:26

Сто би рекао инспектор Блажа `отишао ко клинац, а враћа се ко деда`.

ОДГОВОРИТЕ