Otišao kao dečkić, a vraća se kao zreo čovjek!

Prema pisanju španskog lista "AS", Fernando Tores defintivno će ponovo postati napadač Atletiko Madrida.

Fudbal 26.12.2014 | 18:40
Otišao kao dečkić, a vraća se kao zreo čovjek!

Bio je zvezda i pre nego što su mnogi znali kako izgleda. U Atletiko je stigao sa 11 godina, 1995. Tri godine kasnije, Najk ga je proglasio zvanično najvećim talentom evropskom fudbala.

Prvi profesionalni ugovor potpisao je 1999, sa 15. godina. Bilo mu je suđeno da napravi veliku karijeru i to je i uspeo, bez obzira na kritike. Tačno, posle odlaska iz Liverpula (2007-2011) više nigde nije igrao kao na Enfildu, ali je za 30 godina osvojio Ligu šampiona, Ligu Evrope, Svetsko prvenstvo i Evropsko prvenstvo.

Sa svim tim medaljama u torbi, ali i u značajno lošijoj formi nego kada ih je osvajao, Fernando Tores (30) po svemu sudeći vratiće se sledeće nedelje u Atletiko Madrid.

"El Ninjo Tores - otišao je kao klinac, a vraća se kao čovek", napisao je list "AS".

Španski mediji javljaju da će se Španac vratiti na Kalderon na insistiranje trenera šampiona Španije, Dijega Simeonea, koji je bio i njegov saigrač u Atletiku (na donjoj slici, pred utakmicu protiv OFK Begorada).

Prvi deo ove sezone Tores je proveo u Milanu, za koji je postigao samo jedan gol.

Menadžer Čelsija Žoze Murinjo nije bio za njegov ostanak u Londonu, pa ga je u avgustu 2014. poslao na San Siro, na dvogodišnju pozajmicu. "Roso-neri" sada žele da ga vrate, a Madriđani su istakli da su zainteresovani.

Ugovor sa Čelsijem Toresu ističe 2016. godine, do kada bi mogao da igra u crveno-belom dresu kao pozajmljen igrač.

"Prema trenutnim informacijama, 'El Ninjov' povratak trebalo bi da bude ozvaničen sledeće nedelje. U suprotnom smeru, ka Milanu, krenuće Alesio Ćerći", objašnjavaju španski novinari.

Tores će 20. marta 2015. proslaviti 31. rođendan.

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

xxl

26.12.2014 17:56

Volio bih ponovo da te gledam onakvog kakav si bio u najboljim danima, prerano si nestao

ODGOVORITE
Name

Boki

26.12.2014 21:26

Sto bi rekao inspektor Blaža `otišao ko klinac, a vraća se ko deda`.

ODGOVORITE