Видео: Вејиновић у идеалном тиму ХОЛ лиге!

Везиста Витесеа на конту већ има осам голова и седам асистенција, његов учинак би био бољи да клуб из Арнема има расније нападаче.

Фудбал 26.12.2014 | 17:00
Видео: Вејиновић у идеалном тиму ХОЛ лиге!

Шира фудбалска јавност у Србији чула је за њега после сазнања да бивши селектор Дик Адвокат има велику жељу да у јато Орлова уврсти везисту Витесеа Марка Вејиновића. Међутим, момак рођен у Амстердаму одавно је постао бренд у земљама Бенелукса!

Пљуштале су похвале на рачун Вејиновића током целе јесени, према многим статиститичким парамтерима био је један од најбољих везиста тамошњег првенства, а потенцијални репрезентативац Србије недавно је добио још једно велико признање. Специјализовани фудбалски портал Гоал уврстио га је у идеални тим првог дела Ередивизије. Више него заслужено:
„Вејиновић је већ постигао осам голова. Има на конту и седам асистенција и само је Томи Оар из Утрехта припремио више шанси саиграчима. Одлична сезона је иза њега. Штета што Витесе нема бољег нападача да искористи одличне пасове Вејиновића“, кратко је описао новинар поменутог портала избор Вејиновића.

Ово је само још један доказ да би представници ФСС у експресном року морали да крену у дипломатску акцију и приволе Вејиновића да игра за Србију. Медији у Холандији одавно врше притисак на селектора Лала Гуса Хидинка да уврсти везисту Витесеа у тамошњи национални тим. Без обзира на јаку конкуренцију.

Коментари / 0

Оставите коментар