Video: Vejinović u idealnom timu HOL lige!

Vezista Vitesea na kontu već ima osam golova i sedam asistencija, njegov učinak bi bio bolji da klub iz Arnema ima rasnije napadače.

Fudbal 26.12.2014 | 17:00
Video: Vejinović u idealnom timu HOL lige!

Šira fudbalska javnost u Srbiji čula je za njega posle saznanja da bivši selektor Dik Advokat ima veliku želju da u jato Orlova uvrsti vezistu Vitesea Marka Vejinovića. Međutim, momak rođen u Amsterdamu odavno je postao brend u zemljama Beneluksa!

Pljuštale su pohvale na račun Vejinovića tokom cele jeseni, prema mnogim statistitičkim paramterima bio je jedan od najboljih vezista tamošnjeg prvenstva, a potencijalni reprezentativac Srbije nedavno je dobio još jedno veliko priznanje. Specijalizovani fudbalski portal Goal uvrstio ga je u idealni tim prvog dela Eredivizije. Više nego zasluženo:
„Vejinović je već postigao osam golova. Ima na kontu i sedam asistencija i samo je Tomi Oar iz Utrehta pripremio više šansi saigračima. Odlična sezona je iza njega. Šteta što Vitese nema boljeg napadača da iskoristi odlične pasove Vejinovića“, kratko je opisao novinar pomenutog portala izbor Vejinovića.

Ovo je samo još jedan dokaz da bi predstavnici FSS u ekspresnom roku morali da krenu u diplomatsku akciju i privole Vejinovića da igra za Srbiju. Mediji u Holandiji odavno vrše pritisak na selektora Lala Gusa Hidinka da uvrsti vezistu Vitesea u tamošnji nacionalni tim. Bez obzira na jaku konkurenciju.

Komentari / 0

Ostavite komentar