Како Петрић савјетује, али и пита Поповића?

Некадашњи фудбалер и функционер ФК Партизан одржао је најинтересантнији говор на изборној скупштини клуба из Хумске.

Фудбал 26.12.2014 | 13:00
Како Петрић савјетује, али и пита Поповића?

У вечери када је Фудбалски клуб Партизан добио новог председника, на стадиону у Хумској било је мирно. Изборна скупштина протекла је без ватре, а чланови су гласали само за једног кандидата - Зорана Поповића.

Изабран је нови управни одбор, изабран је и нови надзорни одбор, а делегатима се обратио и Гордан Петрић, некада првотимац црно-белих, који је био и генерални секретар и потпредседник клуба.

Говорио је после Поповића и искрено рекао да га не познаје лично.

"Клуб сам напустио јер се нисам слагао. Тада сам обећао да се више никада нећу вратити функцији и тога ћу се држати. Сада сам пристао да се вратим у Скупштину и користићу то као прилику да једном годишње кажем нешто. Зорана Поповића не познајем, не знам ни шта је радио до сада. То је моја грешка јер се нисам информисао".

Имао је и неколико веома јасних питања, у вези са претходним једногодишњим мандатом новог челника црно-белих у владајућем телу клуба.

"Ако вас ова Скупштина изабере, не знам зашто нисте помогли у последњих годину дана када сте постали део УО. Не видим због чега је тако. Да ли вам неко није дозволио?".

Објаснио је новом председнику клуба је и да је неопходно да клуб из Хумске има систем.

"Поставили сте циљеве и резултате, али ви морате да поставите систем. И ко искочи из њега није за клуб. Да не дође до неких ствари којих је било у прошлости, да се неко бави туђим послом. Ово вам говорим из најбоље намере да не бисте пролазили кроз оно што сам ја пролазио. Надам се да сам био довољно јасан", рекао је Петрић.

Шта би за њега био успех нове управе?

"Сматрао бих успехом да Партизан за годину дана има исти дуг који је сада, а све што се дешавало пред ову Скупштину ме подсећа на припрему терена за приватизацију. Немојте да дозволите да завладају сујета и љубомора", рекао је Петрић и додао: "Тражим да се следећа Скупштина одржи за шест месеци да видимо где смо и шта смо".

Коментари / 0

Оставите коментар