Kako Petrić savjetuje, ali i pita Popovića?

Nekadašnji fudbaler i funkcioner FK Partizan održao je najinteresantniji govor na izbornoj skupštini kluba iz Humske.

Fudbal 26.12.2014 | 13:00
Kako Petrić savjetuje, ali i pita Popovića?

U večeri kada je Fudbalski klub Partizan dobio novog predsednika, na stadionu u Humskoj bilo je mirno. Izborna skupština protekla je bez vatre, a članovi su glasali samo za jednog kandidata - Zorana Popovića.

Izabran je novi upravni odbor, izabran je i novi nadzorni odbor, a delegatima se obratio i Gordan Petrić, nekada prvotimac crno-belih, koji je bio i generalni sekretar i potpredsednik kluba.

Govorio je posle Popovića i iskreno rekao da ga ne poznaje lično.

"Klub sam napustio jer se nisam slagao. Tada sam obećao da se više nikada neću vratiti funkciji i toga ću se držati. Sada sam pristao da se vratim u Skupštinu i koristiću to kao priliku da jednom godišnje kažem nešto. Zorana Popovića ne poznajem, ne znam ni šta je radio do sada. To je moja greška jer se nisam informisao".

Imao je i nekoliko veoma jasnih pitanja, u vezi sa prethodnim jednogodišnjim mandatom novog čelnika crno-belih u vladajućem telu kluba.

"Ako vas ova Skupština izabere, ne znam zašto niste pomogli u poslednjih godinu dana kada ste postali deo UO. Ne vidim zbog čega je tako. Da li vam neko nije dozvolio?".

Objasnio je novom predsedniku kluba je i da je neophodno da klub iz Humske ima sistem.

"Postavili ste ciljeve i rezultate, ali vi morate da postavite sistem. I ko iskoči iz njega nije za klub. Da ne dođe do nekih stvari kojih je bilo u prošlosti, da se neko bavi tuđim poslom. Ovo vam govorim iz najbolje namere da ne biste prolazili kroz ono što sam ja prolazio. Nadam se da sam bio dovoljno jasan", rekao je Petrić.

Šta bi za njega bio uspeh nove uprave?

"Smatrao bih uspehom da Partizan za godinu dana ima isti dug koji je sada, a sve što se dešavalo pred ovu Skupštinu me podseća na pripremu terena za privatizaciju. Nemojte da dozvolite da zavladaju sujeta i ljubomora", rekao je Petrić i dodao: "Tražim da se sledeća Skupština održi za šest meseci da vidimo gde smo i šta smo".

Komentari / 0

Ostavite komentar