Видео: ''Император'' се не предаје - наставља у Авру!

Контроверзни Бразилац Адријано је данас путем Твитера потврдио да је потписао уговор са француским Авром.

Фудбал 26.12.2014 | 11:20
Видео: ''Император'' се не предаје - наставља у Авру!

Какав божићни поклон за навиајче француског друголигаша Авра! Деда Мраз им је под јелу оставио контроверзног бразилског нападача Адријана!

Својевремено један од најбољих нападача света се враћа фудбалу у дресу Авра, што је данас и потврдио путем званичног Твитер налога.
“Срећан Божић навијачима мог новог клуба Авра. Срећан сам што сам дошао код вас и радујем се новом изазову”, написао је Адријано.

Тако је стављена тачка после вишемесечних спекулација да ће Адријано обући дрес Авра. Он је дошао као изричита жеља новог председника Кристофа Мајоа који је недавно положио банкарске гаранције у висини од осам милиона евра и преузео руковођење клубом.

Мајо је бивши рагби играч, а у прошлости је покушавао да преузме неколико посрнулх клубова попут Гренобла, Нанта или Нима где је желео да има улогу спасиоца. Сада му је то успело са Авром, али је у Француској предмет јавне сумње јер се не зна одакле потиче његов капитал пошто се годинама бавио сумњивим пословима по Африци. Актуелне банкарске гаранције долазе из Исламске банке Мауританије. Долазак Адријана је објаснио речима да има јака познанства широм света.
“Мој телефонски именик ми омогућује да позовем било којег играча света у било које време. Адријано је само један од њих”, рекао је Мајо недавно.

Контроверзни Бразилац долази као слободан играч и потписао је уговор до краја сезоне. Последњу утакмицу је одиграо у априлу када је био члан Атлетико Параненсеа, а потом је клуб раскинуо уговор са њим.

О Адријановом таленту и какву каријеру је могао да оставри, сувишно је трошити речи. Довољно је само подсетитити се голова и потеза популарног Императора…

Коментари / 0

Оставите коментар