Video: ''Imperator'' se ne predaje - nastavlja u Avru!

Kontroverzni Brazilac Adrijano je danas putem Tvitera potvrdio da je potpisao ugovor sa francuskim Avrom.

Fudbal 26.12.2014 | 11:20
Video: ''Imperator'' se ne predaje - nastavlja u Avru!

Kakav božićni poklon za naviajče francuskog drugoligaša Avra! Deda Mraz im je pod jelu ostavio kontroverznog brazilskog napadača Adrijana!

Svojevremeno jedan od najboljih napadača sveta se vraća fudbalu u dresu Avra, što je danas i potvrdio putem zvaničnog Tviter naloga.
“Srećan Božić navijačima mog novog kluba Avra. Srećan sam što sam došao kod vas i radujem se novom izazovu”, napisao je Adrijano.

Tako je stavljena tačka posle višemesečnih spekulacija da će Adrijano obući dres Avra. On je došao kao izričita želja novog predsednika Kristofa Majoa koji je nedavno položio bankarske garancije u visini od osam miliona evra i preuzeo rukovođenje klubom.

Majo je bivši ragbi igrač, a u prošlosti je pokušavao da preuzme nekoliko posrnulh klubova poput Grenobla, Nanta ili Nima gde je želeo da ima ulogu spasioca. Sada mu je to uspelo sa Avrom, ali je u Francuskoj predmet javne sumnje jer se ne zna odakle potiče njegov kapital pošto se godinama bavio sumnjivim poslovima po Africi. Aktuelne bankarske garancije dolaze iz Islamske banke Mauritanije. Dolazak Adrijana je objasnio rečima da ima jaka poznanstva širom sveta.
“Moj telefonski imenik mi omogućuje da pozovem bilo kojeg igrača sveta u bilo koje vreme. Adrijano je samo jedan od njih”, rekao je Majo nedavno.

Kontroverzni Brazilac dolazi kao slobodan igrač i potpisao je ugovor do kraja sezone. Poslednju utakmicu je odigrao u aprilu kada je bio član Atletiko Paranensea, a potom je klub raskinuo ugovor sa njim.

O Adrijanovom talentu i kakvu karijeru je mogao da ostavri, suvišno je trošiti reči. Dovoljno je samo podsetititi se golova i poteza popularnog Imperatora…

Komentari / 0

Ostavite komentar