Пикси одговорио Кежману: Лажеш!

“Ко је он да одлучује кад ће да игра, а кад да одмара?! Постоје разлози због којих је одстрањен из тима“, каже бивши председник ФСС.

Фудбал 25.12.2014 | 23:20
Пикси одговорио Кежману: Лажеш!

Интервју је био заказан још раније, али се питање о његовом односу са Матејом Кежманом само наметнуло по објављивању аутобиографије некадашњег фудбалера Партизана. Испрва Драган Стојковић није желео да Кежмановим речима придаје велику важност. Одговорио је мирно. Отровне стрелице с Кежманове стране као да га нису занимале... Претпоставићемо да је потом на интернету прочитао шта је све рекао његов некадашњи саиграч из репрезентације. Сам се још једном јавио редакцији МОЗЗАРТ Спорта да појасни шта се то збило после "оног" ремија са Азербејџаном.

Није било потребе извлачити му речи из уста...
"Лаже да ми је рекао: ’Срам вас било и година и каријере’. Само тражи публицитет. Уосталом, ко је он да одређује кад ће се одмарати, а када играти за репрезентацију?! Постоје разлози због којих је тада одстрањен из тима. О томе би требало да прича, а не да измишља", грми Стојковић, а из његових речи се наслућује да је Кежман – отеран?

И то много пре Мундијала 2006. када је и дефинитивно завршио репрезентативну каријеру.
"Хтео је вешто да избегне чињеницу да неће бити позиван после Азербејџана тако што жели да се мало одмори од репрезентације. А ФСЈ тада није желео да лаже новинаре и измишља разлог његовог непозивања у тим. А разлози су много већи. Он то наравно није рекао јер му не иду у прилог", потврђује легендарни Пикси, али одбија да улази у детаље.

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Озренац

26.12.2014 07:34

Сви сте исти,дно дна

ОДГОВОРИТЕ
Name

хео

26.12.2014 11:55

Немој тако Пикси па Кезман је велики вјерник. хаха Али ако ти нецес да казес ево ја цу реци да је тај Вјерник плацао Удбасима по 50.000еу да му намјесте да игра за репрезентацију.

ОДГОВОРИТЕ