Piksi odgovorio Kežmanu: Lažeš!

“Ko je on da odlučuje kad će da igra, a kad da odmara?! Postoje razlozi zbog kojih je odstranjen iz tima“, kaže bivši predsednik FSS.

Fudbal 25.12.2014 | 23:20
Piksi odgovorio Kežmanu: Lažeš!

Intervju je bio zakazan još ranije, ali se pitanje o njegovom odnosu sa Matejom Kežmanom samo nametnulo po objavljivanju autobiografije nekadašnjeg fudbalera Partizana. Isprva Dragan Stojković nije želeo da Kežmanovim rečima pridaje veliku važnost. Odgovorio je mirno. Otrovne strelice s Kežmanove strane kao da ga nisu zanimale... Pretpostavićemo da je potom na internetu pročitao šta je sve rekao njegov nekadašnji saigrač iz reprezentacije. Sam se još jednom javio redakciji MOZZART Sporta da pojasni šta se to zbilo posle "onog" remija sa Azerbejdžanom.

Nije bilo potrebe izvlačiti mu reči iz usta...
"Laže da mi je rekao: ’Sram vas bilo i godina i karijere’. Samo traži publicitet. Uostalom, ko je on da određuje kad će se odmarati, a kada igrati za reprezentaciju?! Postoje razlozi zbog kojih je tada odstranjen iz tima. O tome bi trebalo da priča, a ne da izmišlja", grmi Stojković, a iz njegovih reči se naslućuje da je Kežman – oteran?

I to mnogo pre Mundijala 2006. kada je i definitivno završio reprezentativnu karijeru.
"Hteo je vešto da izbegne činjenicu da neće biti pozivan posle Azerbejdžana tako što želi da se malo odmori od reprezentacije. A FSJ tada nije želeo da laže novinare i izmišlja razlog njegovog nepozivanja u tim. A razlozi su mnogo veći. On to naravno nije rekao jer mu ne idu u prilog", potvrđuje legendarni Piksi, ali odbija da ulazi u detalje.

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Озренац

26.12.2014 07:34

Сви сте исти,дно дна

ODGOVORITE
Name

heo

26.12.2014 11:55

Nemoj tako Piksi pa Kezman je veliki vjernik. haha Ali ako ti neces da kazes evo ja cu reci da je taj Vjernik placao Udbasima po 50.000eu da mu namjeste da igra za reprezentaciju.

ODGOVORITE