Кћерка (11) гледала како јој отац коље мајку

Србислав Тодоровић (43) заклао је јуче у Свилајнцу своју жену Гордану (40) пред њиховом малолетном ћерком (11), а потом себи пререзао врат!

Србија 25.12.2014 | 21:51
Кћерка (11) гледала како јој отац коље мајку

Несрећна жена преминула је на лицу места, док је Србислав умро на путу за болницу у Ћуприји. Породична трагедија догодила се јуче око 14.30 сати у стану у Улици кнеза Милоша у центру Свилајнца.

Тражила развод јер је пио

"Призор који смо затекли у стану био је стравичан. Жена је лежала у дневној соби у локви крви. Била је избодена по телу и заклана. Мушкарац коме је био пререзан врат лежао је поред ње и давао знаке живота".

"Имао је више убода по стомаку и врату. Међутим, и он је убрзо преминуо услед обилног крварења. Злочин је извршен кухињским ножем", каже саговорник Курира из истраге.

Према речима комшија, Србислав и Гордана били су дуго у браку, живели су у селу Дубља код Свилајнца и имали две ћерке. "Пре три месеца Гордана је напустила кућу у којој су живели у намери да се разведе и дошла у Свилајнац.

Није више могла да поднесе Србислава, који је имао проблема са алкохолом. Имали су две ћерке, старија је у Крагујевцу и иде у другу годину средње школе, док је млађа, стара 11 година, била с Горданом", прича комшиница, преноси Курир.

Дете доживело шок

Она додаје да је Србислав у стан код Гордане дошао око 14 сати и да ништа није указивало да ће се догодити трагедија.

"Њихова избезумљена ћеркица, која је све гледала, одједном је, вриштећи, излетела из стана у ходник. Јадно дете, гледало је како јој отац коље мајку", наводи потресена комшиница.

Она наглашава да Гордану зна од пре три месеца. "Раније је радила као фризерка, а недавно је почела да ради за једну инострану фирму. Колико знам, није имала проблема са мужем", казала је комшиница.

Тежак живот

Познаници трагично настрадалог пара кажу да је Србислав Тодоровић био јединац као и Гордана, с тим што је она као млада остала без родитеља.

"Мучила се за те девојчице и сад овако да заврши. Страшно", каже комшиница која живи у истој улици у којој се десио трагичан случај.

Извор: Србијаданас

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Грозно

25.12.2014 21:04

Сваки дан ужас за ужасом.

ОДГОВОРИТЕ
Name

МИЛОШ

25.12.2014 21:35

ТУГА ДО НЕБАЗАР СМО ПОСТАЛИ ЗВЕРИ??

ОДГОВОРИТЕ
Name

Посљедице

26.12.2014 07:32

Инхибиције попустиле, ја бих волио кад би се на овим подручјима спровело озбиљно научно истраживање о постратном понашању звјери које су ово радиле у рату. А данас душебризници бране овакве кад их полиција приведе због онога што су прије радили само зато што се зову овако или онако, нема на овим просторима здраве грађанске свијести и то је. највећи. Спроблем. Ту и тамо се декларативно изрази понеки емпатични

ОДГОВОРИТЕ