Kćerka (11) gledala kako joj otac kolje majku

Srbislav Todorović (43) zaklao je juče u Svilajncu svoju ženu Gordanu (40) pred njihovom maloletnom ćerkom (11), a potom sebi prerezao vrat!

Srbija 25.12.2014 | 21:51
Kćerka (11) gledala kako joj otac kolje majku

Nesrećna žena preminula je na licu mesta, dok je Srbislav umro na putu za bolnicu u Ćupriji. Porodična tragedija dogodila se juče oko 14.30 sati u stanu u Ulici kneza Miloša u centru Svilajnca.

Tražila razvod jer je pio

"Prizor koji smo zatekli u stanu bio je stravičan. Žena je ležala u dnevnoj sobi u lokvi krvi. Bila je izbodena po telu i zaklana. Muškarac kome je bio prerezan vrat ležao je pored nje i davao znake života".

"Imao je više uboda po stomaku i vratu. Međutim, i on je ubrzo preminuo usled obilnog krvarenja. Zločin je izvršen kuhinjskim nožem", kaže sagovornik Kurira iz istrage.

Prema rečima komšija, Srbislav i Gordana bili su dugo u braku, živeli su u selu Dublja kod Svilajnca i imali dve ćerke. "Pre tri meseca Gordana je napustila kuću u kojoj su živeli u nameri da se razvede i došla u Svilajnac.

Nije više mogla da podnese Srbislava, koji je imao problema sa alkoholom. Imali su dve ćerke, starija je u Kragujevcu i ide u drugu godinu srednje škole, dok je mlađa, stara 11 godina, bila s Gordanom", priča komšinica, prenosi Kurir.

Dete doživelo šok

Ona dodaje da je Srbislav u stan kod Gordane došao oko 14 sati i da ništa nije ukazivalo da će se dogoditi tragedija.

"Njihova izbezumljena ćerkica, koja je sve gledala, odjednom je, vrišteći, izletela iz stana u hodnik. Jadno dete, gledalo je kako joj otac kolje majku", navodi potresena komšinica.

Ona naglašava da Gordanu zna od pre tri meseca. "Ranije je radila kao frizerka, a nedavno je počela da radi za jednu inostranu firmu. Koliko znam, nije imala problema sa mužem", kazala je komšinica.

Težak život

Poznanici tragično nastradalog para kažu da je Srbislav Todorović bio jedinac kao i Gordana, s tim što je ona kao mlada ostala bez roditelja.

"Mučila se za te devojčice i sad ovako da završi. Strašno", kaže komšinica koja živi u istoj ulici u kojoj se desio tragičan slučaj.

Izvor: Srbijadanas

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Grozno

25.12.2014 21:04

Svaki dan užas za užasom.

ODGOVORITE
Name

MILOŠ

25.12.2014 21:35

TUGA DO NEBAZAR SMO POSTALI ZVERI??

ODGOVORITE
Name

Posljedice

26.12.2014 07:32

Inhibicije popustile, ja bih volio kad bi se na ovim područjima sprovelo ozbiljno naučno istraživanje o postratnom ponašanju zvjeri koje su ovo radile u ratu. A danas dušebriznici brane ovakve kad ih policija privede zbog onoga što su prije radili samo zato što se zovu ovako ili onako, nema na ovim prostorima zdrave građanske svijesti i to je. najveći. Sproblem. Tu i tamo se deklarativno izrazi poneki empatični

ODGOVORITE