Видео, Серија Б: Три црвена у три минута, пенал...Намјештено?!

Читадела и Катанија одиграли су невероватан дуел!

Фудбал 25.12.2014 | 19:00
Видео, Серија Б: Три црвена у три минута, пенал...Намјештено?!

Серија Б сигурно није квалитетна попут прве италијанске лиге, али по узбуђењима и головима не касни много. Напротив! Окршај Читаделе и Катаније остаће упамћен по чак четири црвена картона за госте од којих су последња три досуђена у размаку од само три минута. Нападач Алесандро Скриња је са друге стране исто имао бројку три иза себе, али су на срећу домаћина у питању су били голови.

Домаћини су славили са 3:2, а гости су за католичко Бадње вече добили три гола у мрежи од читаделе и четири црвена картона од судије! Све је почело у 51. минуту када је Фабијан Ринаудо добио други жути картон. Онда је уследила мала пауза пред буран крај. У 88. и два пута у 90. минуту „црвенели су гости“ - Михал Чрапек, Николас Споли и бивши играч Ливерпула и Панатинаикоса Себастијан Лето. Прва двојица су морала да напусте терен (задржавање времена и погибељан клизећи старт), док је Лето искључен због бурних протеста са клупе.

С друге стране, Алесандро Скриња се истакао са три поготка и тако донео поклон својим навијачима за празнике. Да све не буде толико против Катаније, виђен је и један пенал за госте који је Емануеле Калајо претворио у погодак у 83. минуту. Он је био стрелац и првог поготка за Катанију пет минута раније.

После овог меча Катанија и Читадела су на зачељу табеле. Заузимају 18, односно 20. позицију. Али то што се не рангирају баш најбоље није их спречило да одиграју узбудљив меч. Погледајте:

Коментари / 0

Оставите коментар