Video, Serija B: Tri crvena u tri minuta, penal...Namješteno?!

Čitadela i Katanija odigrali su neverovatan duel!

Fudbal 25.12.2014 | 19:00
Video, Serija B: Tri crvena u tri minuta, penal...Namješteno?!

Serija B sigurno nije kvalitetna poput prve italijanske lige, ali po uzbuđenjima i golovima ne kasni mnogo. Naprotiv! Okršaj Čitadele i Katanije ostaće upamćen po čak četiri crvena kartona za goste od kojih su poslednja tri dosuđena u razmaku od samo tri minuta. Napadač Alesandro Skrinja je sa druge strane isto imao brojku tri iza sebe, ali su na sreću domaćina u pitanju su bili golovi.

Domaćini su slavili sa 3:2, a gosti su za katoličko Badnje veče dobili tri gola u mreži od čitadele i četiri crvena kartona od sudije! Sve je počelo u 51. minutu kada je Fabijan Rinaudo dobio drugi žuti karton. Onda je usledila mala pauza pred buran kraj. U 88. i dva puta u 90. minutu „crveneli su gosti“ - Mihal Črapek, Nikolas Spoli i bivši igrač Liverpula i Panatinaikosa Sebastijan Leto. Prva dvojica su morala da napuste teren (zadržavanje vremena i pogibeljan klizeći start), dok je Leto isključen zbog burnih protesta sa klupe.

S druge strane, Alesandro Skrinja se istakao sa tri pogotka i tako doneo poklon svojim navijačima za praznike. Da sve ne bude toliko protiv Katanije, viđen je i jedan penal za goste koji je Emanuele Kalajo pretvorio u pogodak u 83. minutu. On je bio strelac i prvog pogotka za Kataniju pet minuta ranije.

Posle ovog meča Katanija i Čitadela su na začelju tabele. Zauzimaju 18, odnosno 20. poziciju. Ali to što se ne rangiraju baš najbolje nije ih sprečilo da odigraju uzbudljiv meč. Pogledajte:

Komentari / 0

Ostavite komentar