Немања се враћа у Москву?!

Четири милиона евра је спремно, за случај да Интеру непотребни Немања Видић жели да се после девет година врати у Спартак из Москве.

Фудбал 25.12.2014 | 14:20
Немања се враћа у Москву?!

Пре девет година, у јануару 2006, Немања Видић напустио је Спартак из Москве и постао капитен Манчестер јунајтеда, првак Европе и Енглеске.

Сада, када је јасно да му у Интеру не иде, иако је тамо тек шест месеци, помиње се могућност да Видић у јануару 2015. године, као 33-годишњак, поново обуче дрес Спартака.

Дописник "Вечерњих новости" из Москве јавио је ову вест у среду увече.
"Немању нису заборавили у Москви и радо би га видели у својим редовима. Московски Спартак већ дуго има проблеме у одбрани. Навијачи су заволели Немању због његове борбености и храбрости. Он је од 2004. до 2006. блистао у црвено-белом дресу. Из Спартака је отишао у Манчестер, где је са 'црвеним ђаволима' пет пута освајао шампионат, а 2008. у Москви је победио у финалу Лиге шампиона", пишу "Новости".

"Иако Видић у Интеру добија велику плату, упркос томе што не игра, у Москви верују да ће Немања прихватити понуду Спартака, где би сигурно играо у првом саставу. Руски спортски коментатори сматрају да је Видић у 33. години бољи од конкурената у Спартаковој одбрамбеној линији - Жоа Карлоса, Сердара Таскија и Хуана Инсауралде", наводи се даље у тексту.

"Ако се клубови договоре, Видић би могао да пређе у Спартак већ почетком јануара. Московљанима је јасно да је пријатније живети и играти у топлој Италији него у Русији. Али ако треба да се бира фудбалски терен или седење на резервној клупи, онда је Москва за Видића много боље место, а као нова дестинација помиње се и Истанбул (Фенербахче)", закључују "Новости".

Коментари / 0

Оставите коментар