Фенер и Спартак хоће Видића!

Турски великан Фенербахче и његов бивши клуб Спартак из Москве жели искусног српског штопера Немању Видића, преносе турски медији.

Фудбал 24.12.2014 | 21:20
Фенер и Спартак хоће Видића!

Видић је летос стигао у Интер као велико појачање, али је разочарао у првој полусезони у Серији А.

Србин је био кључни играч одбране код Валтера Мацарија, али се није прославио у тој улози, коју је изгубио по доласку Роберта Манчинија на клупи "неразура". С обзиром да је све мање у плану новог тренера, помиње се његов одлазак. Његова вредност се процењује на 4 милиона евра.

Углавном се спекулисало о повратку на Острво, наводно га жели и Јувентус, али се сада су се у игру укључили Фенер и Спартак.

Истанбулски тим води велику борбу са градским ривалима Бешикташем и Галатасарајем за титулу у Турској, па му је потребно конкретно појачање за наставак сезоне.

С друге стране, Спартак има великих проблема на позицији штопера, па је московски тим на полусезони руске Премијер лиге тек шести на табели, са 20 примљених голова на 17 утакмица.

Спартак је био први инострани клуб Видића по одласку из Звезде, играо је у Мосвки од 2004-2006. године, када је за 10,5 милиона евра прешао у Јунајтед.

Његовом продајом Манчини не само да би зарадио, већ би се ослободио и најплаћенијег играча тима који годишње од Интера има 3,2 милиона евра.

Прелазни рок почиње 1. јануара, видећемо да ли ће Видић експресно да напусти Милано.

Коментари / 0

Оставите коментар